Oldal frissítése

Sony MDR-ZX100 fekete

4,4 247 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony MDR-ZX100 fekete

A stílusos fejhallgató, amelynek népszerű a designja, közvetlenül ér el a hangja és kiváló az ár-érték aránya világszerte számos rajongót szerzett már magának. 30 mm-es átalakítói szenzációs dinamikus hangzást kínálnak, amely olyan, mintha az első sorban ülnél a koncerten. Kiegyensúlyozott hangárnyalatainak köszönhetően minden zenei stílusnak megfelel. Fül feletti kialakítása tökéletes kényelmet biztosít, és teljesen leválaszt a külvilágról.

A fejhallgató nemcsak kiváló hangzásával büszkélkedhet, hanem remek kidolgozásával is. Egyszerre vonzó a külseje és nagy a belső teljesítménye. Alacsony tömege még többórás viselés során is változatlan kényelmet biztosít. A tápkábelt erős és tartós, és ugyanilyen robusztus a 3,5 mm-es jack is, amely más fejhallgatók esetében gyakran megsérül.

 

 
  • Hang mindenkinek
  • Kiváló ár
  • Könnyű és zárt
  • Minőségi kidolgozás
 


 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  RO967e1
Termékszám:  MDRZX100B.AE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20