Oldal frissítése

Sony MDR-XB50BSB fekete

4,4 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony MDR-XB50BSB fekete

A világhírű Sony gyártó egy újabb fantasztikus sportra tervezett fülhallgatóval rukkolt elő. Vezeték nélküli és csupán ennyibe kerül? Igen. Csupán pár pillanat is elég, hogy beleszeressen ebbe a fejhallgatóba. Ez a tökéletes társ a sporthoz. Kedvenc zenéit már sportolás közben is hallgathatja. A fülhallgató cseppálló és X4-es védelmi besorolással rendelkezik. Ennek köszönhetően nem kell aggódnia az esőtől vagy a verejtéktől, hogy kárt tesz a fülhallgatóban.

Legfontosabb jellemzők

  • Ellenáll esőnek, verejték és cseppálló is
  • Vezeték nélküli fejhallgató hosszú akkumulátor-élettartammal (8,5 óra) és a töltés mindössze 2,5 óra
  • Zárt kialakítás biztosítja a zajmentes hallgatást
  • 12 mm-es neodímium mágneses jelátalakítóval rendelkezik a kiváló hangzásért
  • A beépített mikrofon és Bluetooth kapcsolat segítségével kezdeményezhet és fogadhat hívásokat vezeték nélkül az okostelefonjáról
  • Extra Bass technológia a tökéletes mély basszushoz
  • 4 méretű szilikon betétekkel 3 méretű fül adapterekkel

Vége a kábeleknek

Ez a fejhallgató Bluetoothal és NFC-vel rendelkezik így bármilyen eszközzel használható vezeték nélkül is. Nagyon egyszerű párosítani, legyen akár mobiltelefonja vagy MP3 lejátszó a zsebében, kabátjában vagy a karján. A tökéletes hangzás ellátás minőségét a 12 mm neodímium biztosítja. Úgy lett kialakítva, hogy a mozgást semmilyen mértékben ne akadályozza.

Kényelem bármely pillanatban

Tökéletes kényelem biztosítására lett kialakítva. Ennek hála, végig élvezheti a hosszú akkumulátoros üzemidőt. 8,5 órányi zenét képes egy töltéssel lejátszani. A telefonjához még akkor sem kell hozzá nyúlnia, amikor hívás érkezik. A beépített mikrofonnak köszönhetően, könnyen beszélgethet a telefon használata nélkül. Ez a modell fekete színben, maximális eleganciát tükröz.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  RO975b41
Termékszám:  MDRXB50BSB.CE7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15