Oldal frissítése

Sony MDR-XB450BV

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony MDR-XB450BV

Átélni teljes zenei élmény a fejhallgató Sony MDR-XB450BV. Az egész rendszer két nagy, 30 mm-es hangszórók, neodímium mágnesekkel. Együtt a frekvenciatartományban, amely átfedi a határok az emberi érzékelés, létrehoz körül füléhez, minőségi háttérzenét.

A legnagyobb domain fejhallgató kétségtelenül basszus. A technológia és a basszuskiemelés Bass Vibration őket, hogy szó szerint szerelmes. Egyszerűen helyezzen be két AAA elemet az eszközbe. Beépített motůrek készülék rázza minden alkalommal egy mélyebb hangot.

Érezni lüktető zenei klub már nem kell menni sehova. Hogy megtapasztalják a páratlan basszus kifejezés kedvenc zenéit otthonában.

  • Basszuskiemelés: mély, tiszta basszus
  • Bass Vibration rezeg az egész készüléket, így kiemeli a teljes zenei élmény
  • 30 mm-es nagy hangszóró, neodímium mágnes, nagy teljesítmény
  • Fülpárnák a kényelmes illeszkedés

csatlakozó:
Aranyozott sztereó mini dugó L-alakú

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  RO971p1
Termékszám:  MDRXB450BV.CE7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10