Oldal frissítése

Sony MDR-V55 fehér

4,7 34 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony MDR-V55 fehér

A kompakt Sony MDR-V55  fejhallgató népszerű designjával, közvetlen pontos hangzásával és kiváló ár / érték arányával sok rajongót szerzett szerte a világon. A könnyű fejhallgató állítható fejpánttal és puha fülpárnákkal kényelmes még hosszab viselésre is. Fülei nem fognak elfáradni még többórányi zenehallgatás után sem, és mindenhol tökéletesen fogja hallani zenegyűjteményét, a fejhallgatók zártsága miatt. Kompaktsága miatt ideális útitárs.


40 mm-es dinamikus hangszórók biztosítják a nagyszerű magas és mély basszus hangokat kiváló 5 - 25000 Hz-es frekvenciatartományban. A  lapos tápkábel erős és tartós, valamint a robusztus 3,5 mm-es jack nem rongálódik meg olyan könnyen, mint más eszközökön.  A fejhallható és pántja minőségi kivitelezésű, amely ezen az áron szintén kellemes meglepetés lesz. A Sony négy színben is gyártja az eszközt. Válasszon!

Paraméterek

Szín

Szín Fehér
Kód:  RO967l2
Termékszám:  MDRV55W.AE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20