Oldal frissítése

Sony MDR-10RC járművek Fehér

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony MDR-10RC járművek Fehér

szakmai tervezés

 

Együttműködve a Script létre a Sony fejhallgató, amely kielégíti mind a művész felvétel közben számokat. Ezek az ultra-kompakt, stílusos és kiváló hangzást. Ha azt szeretnénk, hogy elszigetelni magukat a külvilágtól, a legjobb, hogy ásni a popzene. Hallgassunk kényelmesen párnázott fülpárnák és bő fejpánt.

Dinamikus fény egység 40 mm-es neodímium hangszórók lenyűgöző készülékek ritmikus válasz még a legigényesebb pálya.Součástí balení je navíc odnímatelný kabel s čtyřpólovým konektorem, mikrofonem a ovládáním hovorů pro chytré telefony.

további információk

A hangok teljes spektrumát. Mély basszus és szédítő magasságban 5 Hz és 40 kHz.MDR-10RC járművek tervezték maguk a művészek által más művészek. Ők képviselik a kimenetele a keresést igaz és hű hangvisszaadás. Élvezze minden verte a dob és az érzelmi magasságokba, mint a művészek tervezték.

további információk

Élvezze a hangszórón keresztül nagy felbontású legfinomabb árnyalatok stúdió minőségű hangot.Zene iránti szenvedélye áthatja minden eleme a jelet a hangszórók, míg a fejlett technológiák, mint például. javítása felbontását, biztosítja a maximális élvezet.

további információk

kényelmes utazás

 

Fejhallgató hasznosítani okos összecsukható mechanizmus megkönnyíti, hogy csökkentse és át bárhol a mellékelt hordtáska.

Bizonnyal értékelni a tökéletesen végrehajtott design, hogy szilárdan tartja minden helyzetben. A kis súly is elfelejti, hogy van rajtad egy headset egyáltalán van.

Kapható piros, fekete vagy fehér, így kiválaszthatja a saját stílusát.

További információk:
Max. bemenet: 1000 mW

Paraméterek

Szín

Szín Fehér
Kód:  RO964f6
Termékszám:  MDR10RCW.CE7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20