Oldal frissítése

Sony LSPX-A1

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony LSPX-A1

Jó házimozi élményben lehet részed minden szobában. Eddig a filmrajongóknak egy kijelölt helyet kellett keresniük ahhoz, hogy megnézzék a vetített tartalmat, ahol elegendő távolság áll rendelkezésre a vászontól ahhoz, hogy megfelelő méretű felületet hozzon létre. Ennek a projektornak szinte semmilyen helyre nincs szüksége, és ezért elbűvöl a legmagasabb minőségű, 4K Ultra HD képével. A Sony LSPX-A1 SXRD projektor egyedülálló hangszórói organikus üvegből készültek, amelyek 360°-os szögben terjesztik a hangot a helyiségben. Az 50 wattos subwoofer pedig masszív basszust nyújt.

A Sony LSPX-A1 SXRD projektor legfontosabb jellemzői

  • Rugalmas telepítés az ultrarövid vetületi távolságnak köszönhetően
  • Nagylátószögű élesség natív 4K felbontással (4 096 × 2 160) és HDR-rel
  • Kompatibilis a legújabb képminőséggel
  • A lézer lámpa élettartama 20 000 üzemóra
  • Alumínium design rejtett kábelezéssel
  • Erősített hangminőség (3 csatornás hangszórók + subwoofer)
  • Bluetooth a távirányításhoz

A legfejlettebb lézer vetítési rendszer

A Sony LSPX-A1 SXRD projektor legújabb SXRD (Silicon X-tal Reflective Display) technológiája megfelel a legigényesebb film követelményeknek. A rendszerbe egyből három SXRD panel van beépítve, minimalizált pixel távolsággal. Az árnyalatokat pontosabban definiálja, valamint rendkívül mély feketét és nagy fényerőt ér el egy ponton. A képeket tökéletesen és valósághű 4K felbontásban jeleníti meg.

Pontosan hangolt paletta

A nagy dinamikus kontraszton és főleg a teljes színspektrumon a fejlett Triluminos tónus, amely már a BRAVIA televízióknál is ismert, és a lézerfényforrás egyaránt megosztozik. A LED-es lámpa létrehozza a Sony LSPX-A1 SXRD projektor szükséges fényerejét az élénk képek megjelenítéséhez nagy felületen, valamint megbírkózik a nehezen reprodukálható árnyalatokkal is, azaz a fényes pirossal, a mély zölddel és kékkel. A tájak, a kék tenger és ég, de még az arc árnyalatai is természetesebbek lesznek, mint valaha.

A tökéletesség várakozás nélkül

Akármit is nézel, a kép mindig selymesen sima és éles lesz. Legyenek a kedvenc filmjeid akár Blu-ray vagy akár DVD lemezen, a Sony LSPX-A1 SXRD projektor még így is elemzi az egyes pixeleket, és a kifinomult Reality Creation 4K algoritmus segítségével pedig finom textúrát, tökéletes színeket és kontrasztot hoz létre.

Valóban bárhol

A Sony LSPX-A1 SXRD projektor telepítése a helyiségben nagyon egyszerű a rövid vetítési távolságnak köszönhetően. Elhelyezhető a földre, valamint akár a vászon közelébe is. Ebben az esetben gyönyörű, 2,15 méter átlójú képet élvezhetsz. Ha 24 cm-rel hátrébb rakod, akkor máris több mint 3 méter átlójú képet kapsz. A tökéletes pozíciótól való eltéréseket pedig egyszerűen beállíthatod a zoom segítségével.

Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Felbontás

Natív felbontás 4096 × 2160 px
Méretarányok 16:9

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság 0,24 m
Minimális képátló 215,9 cm (85 ")
Maximális képátló 304,8 cm (120 ")

Technológia

Technológia LCoS
Fényforrás Lézer
Maximális fogyasztás 475 W

Csatlakozás

További bemenetek RJ-45 (LAN), USB 2.0, Bluetooth

Interfész

Grafikus bemenet HDMI
További bemenetek/kimenetek USB, LAN

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra
Funkció Zoom
Felszerelés Hangszórók, Távirányító, Bluetooth, HDR

Méretek

Szélesség 125,5 cm
Magasság 55,9 cm
Mélység 47 cm
Tömeg 75 kg
Kód:  WS553e
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20