Oldal frissítése

Sony LR6 AA 1.5V, 4 db

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Sony LR6 AA 1.5V, 4 db

A Sony alkáli elemek nagyszerű választást jelentenek hordozható elektronikus készülékei számára. Ha maximális teljesítményre és hosszú élettartamra van szüksége, ezek az elemek tökéletesek lesznek. Kiváló minőségű anyagból készülnek, és megbízható működést biztosítanak az eszközök számára.

Ez egy LR6 típusú, 1,5 V feszültségű elem, a buborékcsomagolásban 4 db elem található. Középkategóriás eszközök, például távirányítók, időjárásállomások és elektronikus játékok, valamint energiaigényes eszközök, például zseblámpák, borotválkozó gépek, játékkonzolok számára tervezték. Ráadásul ezek a Sony LR6 elemek környezetbarát kialakításúak, mivel nem tartalmaznak kadmiumot, higanyt vagy ólmot.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Akkumulátor feszültség 1,5 V
Elem típusa RAM

Típus

Elem típusa Egyszer használatos
Akku mérete AA ceruzaelem (LR6)

Csomagolás tartalma

Kiszerelés 4 db
Kód:  JU070h1
Termékszám:  AM3L-B4D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05