Oldal frissítése

Sony LR03, AAA, 1,5 V-os, 4db

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Sony LR03, AAA, 1,5 V-os, 4db

A Sony alkáli elemek nagyszerű megoldást kínálnak hordozható elektronikai eszközeid áramellátásának biztosításához. Ha egyszerre vágysz maximális teljesítményre és hosszú élettartamra, ezeket az elemeket csak neked fejlesztettük ki. Olyan fejlett anyagok felhasználásával készülnek, amelyek megbízható működést garantálnak az elemek egész élethosszán keresztül.

A Sony LR03 típusú elemek 1,5 V-os feszültségen működnek, a csomagban pedig 4db ilyen elemet találsz. Teljesítményük leginkább a közepes áramigényű eszközök áramellátásának biztosításához ideális. Ilyenek a távirányítók, az időjárási állomások és az elektronikus játékok. Ezenkívül nagyobb energiaigényű eszközök, mint az elemes lámpák, borotvák, játékkonzolok és diktafonok is üzemeltethetők segítségükkel. Ezenkívül a Sony LR03 elemek környezetbarát tulajdonságokkal is rendelkeznek, hiszen nem tartalmaznak kadmiumot, higanyt vagy ólmot sem.

Paraméterek

Tulajdonságok

Akkumulátor feszültség 1,5 V
Elem típusa RAM

Típus

Elem típusa Egyszer használatos
Akku mérete AAA ceruzaelem (mikroelem, LR03)

Csomagolás tartalma

Kiszerelés 4 db
Kód:  JU070h2
Termékszám:  AM4L-B4D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20