Oldal frissítése

Sony LCJ-HVAB fekete fényképezőgép

5 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Sony LCJ-HVAB fekete fényképezőgép

A nem csak elegáns, hanem rendkívül praktikus védőtok számos Sony kamera modellhez alkalmas. Tökéletes a fényképezőgépének biztonságos szállítására és annak védelmére a külső behatások, karcolások és szennyeződések ellen. Mindeközben a tok egy elegáns és divatos kiegészítő is egyben, amely egy teljesen új megjelenést biztosít a készülékének. A ház szerkezete két leválasztható részből áll - a fő részből a fényképezőgépnek és az objektívnek kialakított részből.

A tok kialakítása és a funkcionalitása, két leválasztható komponensének köszönhetően valóba egy nagyszerű hír. Ugyanis, ha képeket szeretne készíteni, akkor megteheti azt a tokkal a készüléken is. A kamera eközben tehát még mindig nagy részben védelem alatt áll. Emellett mindene megvan, amire csak szüksége lehet - egy USB-port, NFC csatlakozás és még az LCD kijelző is elérhető. Abban az esetben, ha utazik, mindezeknek nagy hasznát veszi majd. A két hurokkal felszerelt objektív rész lehetővé teszi, hogy megközelítse és kinyissa azt előlről vagy akár hátulról is. Végül a hordozás megkönnyítését szolgáló vállpántot is nagyra értékeli majd. Ez lehetővé teszi, hogy a fényképezőgépet mindig magánál hordja, mindezt kényelmesen, így a tok nem korlátozza majd utazás közben sem.

Legfontosabb jellemzők

  • Véd a külső behatások, karcolások és a por ellen
  • Két elválasztható részből áll
  • Amennyiben a tok fő részét használja, a tok összes további funkciója szabadon elérhető
  • A lencse leválasztására két lehetősége van
  • Kényelmes vállpánttal
  • Valódi bőrből készült

Kompatibilitás:
 Cyber-shot ™ HX90V, HX90 vagy WX500

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Rendeltetés

Rendeltetés Digitális fényképezőgépekhez

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok Hevederrel

Külső méretek

Tömeg 0,14 kg
Kód:  OT315z9z
Termékszám:  LCJHWAB.SYH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05