Oldal frissítése

Sony Inzone H9, fekete

3,5 12 értékelés
116 490 Ft

Sony Inzone H9, fekete

Tetszeni fog

Sony vezeték nélküli fejhallgató a szenvedélyes játékosoknak

Egy gamer számára minőségi fejhallgató dukál, amely segíti legyőzni az ellenséget, és az akció sűrűjébe repíti. A Sony Inzone H9 vezeték nélküli gamer fejhallgatót a komfort jegyében alkották meg, hogy viselése még a hosszú órákon át tartó játék során is kényelmes maradjon. A műbőr fülpárnák nyomása alacsony, így nagyon kényelmesen illeszkednek, és tökéletesen elszigetelik a fület a környezettől. A széles, párnázott fejhíd egyenletesen osztja el a Sony fejhallgató tömegét, így nem is fogod érezni, hogy a fejeden van. A készüléket a mellékelt 2,4 GHz-es USB-vevőegységen keresztül csatlakoztathatod a számítógépedhez vagy játékkonzolodhoz. A Sony Inzone H9 gamer fejhallgatót Bluetooth segítségével párosíthatod az okostelefonoddal. A beépített akkumulátor egy feltöltéssel akár 32 óra üzemidővel is büszkélkedhet. Élvezd a 360 Spacial Sound térhatású hangzást, amely nem hagyja, hogy az ellenség elrejtőzzön előled! A Sony Inzone vezeték nélküli fejhallgató fontos része a csapattársakkal való kommunikációt megkönnyítő, rugalmasan felpattintható mikrofon. Az INZONE Hub számítógépes szoftver számos műveletének segítségével könnyedén testre szabhatod az hangzásélményt. Az equalizer funkcióval a Sony Inzone H9 vezeték nélküli fejhallgató hangvisszaadását a saját igényeidnek megfelelően finomhangolhatod.  

Sony Inzone H9 gaming fejhallgató

A Sony Inzone H9 vezeték nélküli gamer fejhallgató legfontosabb jellemzői

Kényelmes vezeték nélküli fejhallgató, amelyet a játékosok számára terveztek

Magával ragadó térhatású hangzás a 360 Spatial Sound for Gaming technológiának köszönhetően

A fejhallgató burkolatán található csatornák mély hangokkal erősítik a hangzást

Környezeti zajszűrő funkció (a fejhallgató kiszűri a környezeti zajokat) és környezeti hang mód (a fejhallgató átengedi a környezeti hangokat, így nem maradsz le semmiről)

A speciálisan kifejlesztett membrán rendkívül magas frekvenciájú hangokat reprodukál, nagyfokú megfelelőséggel

A Sony Inzone H9 felhajtható egyenáramú mikrofonnal rendelkezik a csapattársakkal való kommunikáció megkönnyítésére

Széles fejhíd puha párnázással

A kényelmes, műbőr fülkagyló körülveszi a fület és jól szigeteli a hangot

Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth-on vagy 2,4 GHz-en keresztül

Beépített akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár 32 órás üzemidővel

A 10 perces töltés akár 1 óra játékhoz elegendő energiát biztosít

Az INZONE Hub szoftver segítségével a fejhallgató beállításait és az equalizereket is beállíthatod az élmény fokozása érdekében

Discord tanúsítás

A Sony Inzone fejhallgató kompatibilis a Windows 10/11 és a PlayStation 5 rendszerekkel

A Sony Inzone H9 fejhallgató előnyei


Sony Inzone H9 gaming fejhallgató

Ne hagyd, hogy játék közben bármi elterelje a figyelmed!

A Sony Inzone H9 gamer fejhallgató a környezeti zajszűrés érdekében több mikrofonnal rendelkezik. Így a játékra koncentrálhatsz, és semmi sem vonja el a figyelmed. A gyártó ugyanazt a kettős zajérzékelő technológiát használta, mint a csúcskategóriás 1000X sorozatú fejhallgatóban. A környezeti hang mód is aktiválható, így a Sony Inzone H9 fejhallgatóval a harc hevében sem maradsz le a telefoncsörgésről, a csengőről vagy más fontos történésről.

Sony Inzone H9 gaming fejhallgató

Kerülj egy lépéssel az ellenségeid elé!

A Sony Inzone H9 fejhallgatóval és a 360 Spatial Sound for Gaming technológiával az ellenséget előbb hallod meg, mint látnád. Még a rejtőzködő ellenfelek sem tudnak sokáig elbújni előled. A 360 Spatial Sound for Gaming egy újonnan kifejlesztett, játékra szánt virtualizálót kínál, amely képes többcsatornás jelforrásokból térhatású hangot reprodukálni. Ezért a Sony Inzone H9 fejhallgatóval hajszálpontosan hallod majd a mozdulatokat a játékokban. Ráadásul a térhatású hangzás a legjobb hangélmény érdekében a füled formájához is alkalmazkodik. A Sony vezeték nélküli fejhallgató különleges, egyedi formájú membránnal rendelkezik. Ez az egyetlen módja annak, hogy még a szélsőségesen magas frekvenciájú hangok is kiválóan reprodukálhatók legyenek. A Sony Inzone H9 borításán található csatornák a mély hangok reprodukciójának optimalizálására szolgálnak. Élvezd a sűrű basszust - a robbanásokat és a motorok dübörgését, amelyek belevonnak az akcióba!

Sony Inzone H9 gaming fejhallgató

Helyezd magad kényelembe a játékmaratonok alatt!

A Sony Inzone H9 gamer fejhallgatót a játékrajongók kényelmét szem előtt tartva alkották meg. A széles fejhíd puha párnázással rendelkezik, amely egyenletesen osztja el a fejhallgató tömegét a fejeden, így alig érzed, hogy rajtad van. A Sony gaming fejhallgató fülkagylója műbőrből készült, és úgy alakították ki, hogy minimálisra csökkentse a fülre nehezedő nyomást. A fülkagyló kialakítása nagyon kényelmes, stabilan illeszkedik a fülhöz és nagyszerű hangszigetelést biztosít.

Sony Inzone H9 gaming fejhallgató

Sony Inzone H9 fejhallgató nagyszerű akkumulátor-üzemidővel

Ne hagyd, hogy bármi korlátozzon, és játssz, ameddig csak akarsz! A Sony vezeték nélküli fejhallgató beépített akkumulátora egyetlen feltöltéssel akár 32 órán át is használható. Ha a fejhallgató akkumulátora lemerül, akkor se ess kétségbe - egy gyors, 10 perces töltés után egy órányi játékra elegendő energia áll majd rendelkezésedre. A Sony Inzone H9 gaming fejhallgató a mellékelt, meghosszabbított USB-kábellel tölthető. Ha a készüléket USB-n keresztül csatlakoztatod a tápegységhez, ne aggódj, nyugodtan folytathatod a játékot.

Sony Inzone H9 gaming fejhallgató

Maradj kapcsolatban csapattársaidal - Tisztán és érthetően

A Sony Inzone H9 fejhallgató rugalmas, felhajtható mikrofonnal és némító funkcióval rendelkezik. Ez megkönnyíti a kommunikációt és az együttműködést a csapattársaiddal. A vezeték nélküli fejhallgatót és a mikrofont úgy alakították ki, hogy a kétirányú mikrofont szinte teljesen a szádhoz húzhatod. Így minden helyzetben hangosan és tisztán hallható leszel. A Sony Inzone vezeték nélküli gamer fejhallgató Discord tanúsítvánnyal rendelkezik, így számíthatsz a kifogástalan működésére, amikor játék közben a barátaiddal és a csapattársaiddal csevegsz.

Sony Inzone H9 gaming fejhallgató

Egyidejű kapcsolat Bluetooth-on és 2,4 GHz-es vevőkészüléken keresztül

Élvezd az igazi, vezeték nélküli szabadságot, és csatlakoztasd a Sony Inzone fejhallgatót PC-hez vagy PlayStation 5 játékkonzolhoz egy 2,4 GHz-es USB-adapter segítségével! Ez a kapcsolat is a hangforrásból érkező, alacsony késleltetésű hangot kínál, így gyorsan reagálhatsz a játékban adódó helyzetekre. A bejövő hívások fogadásához a Sony Inzone H9 gamer fejhallgatót Bluetooth technológia segítségével az okostelefonodhoz is csatlakoztathatod.

Sony Inzone H9 gaming fejhallgató

A Sony Inzone H9 vezeték nélküli gamer fejhallgató csomag tartalma

- Sony Inzone H9 vezeték nélküli fejhallgató
–USB-vevő 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolathoz
–USB kábel a fejhallgató töltéséhez


Paraméterek

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fület befedő (over-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth
Bluetooth verzió 5.0
Támogatott kodekek AAC, SBC

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Hívásfogadás, Hangerőszabályzás
Zajcsökkentés Aktív (ANC)
További tulajdonságok Forgatható fülpárna

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 5 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Hangszóró mérete 40 mm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Összecsukható
Irányjellemző Szűk
Funkciók Zajkioltó, Mikrofon némítása

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 32 óra
Akkumulátor töltése USB-C

Szín

Szín Fekete

Tömeg

Tömeg 330 g

Platform

Platform PC, PlayStation 4, PlayStation 5

Háttérvilágítás

Háttérvilágítás Többszínű

Fejhallgatók típusa

Fejhallgatók száma 2 (stereo)
Kód:  RO980w9a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  WHG900NB.CE7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20