Oldal frissítése

Sony Inzone Buds, fekete

4,5 9 értékelés
77 690 Ft

Sony Inzone Buds, fekete

Tetszeni fog

Vezeték nélküli gamer fülhallgató

Sony Inzone Buds

Élvezd a játékot a legmagasabb szinten a Sony Inzone Buds True Wireless fülhallgatóval, amelyet a Fnatic profi játékosaival együttműködve terveztek. A 8,4 mm-es meghajtók nagyszerű és precíz hangzást biztosítanak, amelyet a 360 Spatial Sound for Gaming támogatás egészít ki. A fülhallgatót úgy tervezték, hogy valódi kényelmet nyújtson a játék során. A Sony Inzone Buds fülhallgató funkcióit érintőképernyőkkel vezérelheted. 2,4 GHz-es, alacsony késleltetésű USB-C csatlakozón vagy Bluetooth 5.3-on keresztül csatlakoztathatod a készülékedhez. A játékélményt tovább fokozza az Active Ambient Noise Cancellation technológia és az AI algoritmusokkal ellátott mikrofon, amelynek hála zavartalanul kommunikálhatsz csapattársaiddal.

Sony Inzone Buds gaming fülhallgató
Sony Inzone Buds gaming fülhallgató

A Sony Inzone Buds WH-G900N gaming fülhallgató legfontosabb jellemzői

A fülhallgató kifejlesztéséhez a Fnatic csapat profi játékosainak tapasztalatait használták fel

A 8,4 mm-es meghajtók tiszta, részletgazdag hangzást biztosítanak

Támogatja a 360 fokos hangtechnológiát (Spatial Sound for Gaming)

Könnyű és kompakt kialakítás a kényelmes használat érdekében

Aktív környezeti zajszűrő technológia

Akár 12 órás akkumulátor-üzemidő alacsony késleltetésű üzemmódban

A gyorstöltés támogatása

Integrált mikrofon AI algoritmusokkal támogatva a kényelmes és zavartalan kommunikáció érdekében

Intuitív érintésvezérlés

Csatlakozás USB-C csatlakozón (2,4 GHz) keresztül kevesebb mint 30 ms késleltetéssel vagy Bluetooth 5.3 segítségével

Elegáns, fekete színkivitel

A Sony Inzone Buds vezeték nélküli gamer fülhallgató előnyei

Sony Inzone Buds gaming fülhallgató

360 fokos, térhatású hangtechnológia

Ne lepjen meg semmi és senki! A Sony vezeték nélküli fülhallgató támogatja a 360 Spatial Sound for Gaming technológiát, amely lehetővé teszi, hogy érzékeld az ellenfelek tartózkodási helyének irányát és távolságát. A 360 Spatial Sound Personaliser segítségével az okostelefonos alkalmazásban a füleidről készített fényképek segítségével létrehozhatod személyes hallásprofilod, majd páratlan térbeli pontossággal élvezheted a játékot. A Sony vezeték nélküli játék headsetje oldalanként két mikrofonnal rendelkezik. Ezeket úgy tervezték, hogy felfogják és hatékonyan elnyomják a környezetedben lévő hangokat, így azok nem zavarnak majd játék közben. A belső, koaxiálisan a jelátalakító előtt elhelyezett mikrofon lehetővé teszi a hang optimalizálását a belső fül akusztikai jellemzőihez.

Sony Inzone Buds gaming fülhallgató

Kicsi és kényelmes fülhallgató a valódi vezeték nélküli élményért

A Sony Inzone Buds fülhallgatót a kényelem jegyében tervezték, így észre sem fogod venni, hogy a füledben van. A speciális kialakítás a minimumra csökkenti a belső füllel való érintkezést, így hosszabb ideig játszhatsz, miközben a kényelem megmarad. A Sony Inzone Buds fülhallgató 2 színváltozatban, fekete és fehér színben kapható.

Sony Inzone Buds gaming fülhallgató

Sony vezeték nélküli fülhallgató hosszú akkumulátor-üzemidővel

Élvezd a hosszabb ideig tartó játékot anélkül, hogy állandóan azon kellene gondolkodnod, hogy mennyi energiád maradt. A Sony gamer fülhallgatót az új L1 processzorral szerelték fel, amely alacsony energiafogyasztásával tűnik ki. Ezért a Sony Inzone Buds fülhallgató alacsony késleltetésű üzemmódban akár 12 órán át is bírja. Még az egész napos üzemidő is elérhető, ha LE Audio segítségével használod a készüléket. Ha a fülhallgató véletlenül lemerülne, egy gyors, 5 perces töltéssel elegendő energiát nyerhetsz a mérkőzés befejezéséhez.

Sony Inzone Buds gaming fülhallgató

Sony Inzone Buds minőségi mikrofonnal

Egyezz meg csapattársaiddal a győztes taktikáról! A Sony Inzone Buds vezeték nélküli fülhallgatót kiváló minőségű mikrofonnal látták el, amelynek funkcióit mesterséges intelligencia is kiegészíti. Ez gondoskodik arról, hogy mindig tisztán hallható legyél, és a háttérzajok ne szűrődjenek be a játékba. A zajokat a DNN algoritmus távolítja el, amely több mint 500 millió hangmintát használ, hogy pontosan rögzítse a hangodat.

Az alacsony késleltetés megőrzi az éberségét

Stabil, minimális késleltetésű kapcsolatot biztosít a 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolatra képes USB-C dongle segítségével. A késleltetés kevesebb mint 30 ms. Így bármi történik, a Sony Inzone Buds fejhallgatónak köszönhetően azonnal hallani fogod.

Csatlakozás USB-C adapteren keresztül

A Sony Inzone Buds fejhallgató USB-C adapteren keresztül csatlakoztatható számítógéphez, PlayStation 5 játékkonzolhoz vagy USB Type-C kompatibilis mobiltelefonhoz. Az adapteren található csúszkával könnyen kiválaszthatod a készüléket.

Sony Inzone Buds gaming fülhallgató

Minden szükséges tartozék

Ha megvásároltad a Sony Inzone Buds vezeték nélküli fülhallgatót, már rögtön el is kezdheted a játékot. A töltőtokban lévő fülhallgatón kívül egy 2,4 GHz-es adaptert, töltőkábelt és tartalék szilikon fülpárnabetétet is kapsz, hogy a fülhallgató méretét a füledhez igazíthasd.

Paraméterek

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Hallójárati (in-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth, Rádiófrekvenciás
Bluetooth verzió 5.3
Támogatott kodekek LC3

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Ambient sound
Zajcsökkentés Aktív (ANC)
Vízállóság IPX4
További tulajdonságok Tok a csomagban, Cserélhető füldugók

Hangzási jellemzők

Hangszóró mérete 8,4 mm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált
Funkciók Mikrofon némítása

Akkumulátor

Akkumulátor üzemideje (fülhallgató) 12 óra
Akkumulátor üzemideje (tok) 24 óra
Akkumulátor töltése Tokban

Szín

Szín Fekete

Tömeg

Tömeg 6,5 g

Platform

Platform PC, PlayStation 4, PlayStation 5

Háttérvilágítás

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül

Fejhallgatók típusa

Fejhallgatók száma 2 (stereo)
Kód:  RO980wb1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  WFG700NB.CE7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20