Oldal frissítése

Sony ICD-SX2000 fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony ICD-SX2000 fekete

A Sony ICD-SX2000 digitális diktafon tökéletes választás kiváló minőségű hangfelvételhez. USB-n keresztül közvetlenül csatlakoztathatja notebookjához, a Bluetoothnak köszönhetően pedig vezeték nélkül irányítható.

Legfontosabb jellemzők

  • 3 állású mikrofon a kiváló hangrögzítésért
  • A S-Master HX digitális erősítő maximális hangtisztaságot garantál
  • Irányítsa Bluetoothon, a REC Remote alkalmazással
  • Számos zenei formátum támogatása
  • Közvetlen USB kapcsolat számítógépekhez
  • Memóriakártya támogatás

3 állású mikrofon a tökéletes hangzásért

A távoli hangokat is tökéletesen visszahallgathatja, mivel a 3 állású mikrofon azokat is pontosan rögzíti. Válassza ki a Zoom módot üzleti tárgyalásokhoz, az XY zene felvevő módot vagy a Wide Stereo-t szabadtéri rendezvények és konferenciák rögzítésésre. Hála a 96 kHz rögzítési frekvenciának, így még a legapróbb hangokat is élethűen visszahallgathatja. 

Távirányító

Vezérelje a felvevőt okos telefonján keresztül applikációval. A REC Remote alkalmazás elérhető iOS és Android rendszerű készülékekre, mellyel a távolból irányíthatja a felvételeket: eliníthatja, leállíthatja, szerkesztheti vagy címkézheti. A diktafon népszerű zenei formátumokat támogat: MP3, WAV és FLAC, így tömörített fájlokat hallgathat minőség romlás nélkül.  A 16 GB-os belső memória  tovább bővíthető memóriakártyaval.

Közvetlen USB-csatlakozás

Nincs szükség vezetékre, hogy a Sony ICD-SX2000 csatlakoztatni tudja számítógépéhez. Az integrált 3 szögben állítható mikrofonnal zaj nélküli felvétel lehetséges. Használja a zenekari próbák, a prezentáció közben vagy interjú során. Rezgés tompító funkcióval is ellátott, így nem lesz gond, ha hozzáér az asztalhoz.

 
Kód:  JU101r
Termékszám:  ICDSX2000B.CE7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10