Oldal frissítése

Sony HXR-NX3

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Sony HXR-NX3

A professzionális video kamera család egy új, könnyű, kompakt modellel bővül SonyHXR-NX3 formájában ergonómikus dizájnal a könnyű használat érdekében. Ez a professzionális digitális video kamera egy nagy 3CMOS Sony Exmor szenzoros érzékelővel van ellátva.  Exmor szenzora kiváló képminőséget biztosít  Full HD felbontásban(1920 × 1080), amely nagy felbontású, alacsony zajszintű, és természetesen kiváló képminőséggel büszkélkedhet , mindezt akár gyenge fényminőségű környezetben is. 

Legfontosabb jellemzői

  • felvételek Full HD felbontásban (1920 × 1080)
  • videofelvételeket SD / SDHC / SDXC kártyákon lehet tárolni
  • 3CMOS Sony Exmor szenzor biztosítja a magas képminőséget és széles dinamikatartományú színeket
  • videofelvételt a kamera codec-re tárolja  AVCHD 2.0 Full HD-ig terjedő frekvenciáknál 50 fps
  • vízálló és porálló objektív 20x zoomot biztosít
  • gyorsítási és lassítási felvétel Full HD
  • mikrofon felett beépített LED fény található, így nem szükséges külső fénytalkalmaznia 
  • Clear Imager Zoom Technológia kiterjeszti a zoomot akár 40 × értékre miközben felbontást megőrzi

Csúcs érzékelő

A méret feltétlenül számít. És ez  Sony video kamera érzékelőjére is igaz. Az ugyanis nagy 3CMOS érzékelővel rendelkezik , mely kifejezetten a professzionális felhasználásra lett megalkotva. Három különáló szenzora rögzítti a piros, kék és zöld színeket  függetlenül egymástól, így a legjobb, széles dinamikatartomány lesz elérhető, amely biztosítja a felvételeinek természetes színeit. Ezáltal a szenzor magas fényérzékenységet kölcsönöz, így élvezheti a kiváló felvételeket még gyenge fényviszonyok mellett is, minimális zajhatásal. 

Felvételkészítés két kártyára

Dokumentumfilmek, filmek, televíziós reklámok és még sok mást képes lesz felvenni ennek a professzionális Sony video kamerának köszönhetően. Videó kamera AVCHD 2.0kodec-re menti a felvételekeFull HD minőségben 50 fps frekvenciatartományban.Videó rögzíthető egyidejűleg és folyamatosan két SD / SDHC / SDXC kártyára, amelyre a video kamerában két foglalat található. Minden jó video kamera akár kézből is használható, ami abban az esetben szükséges ha nehéz terepen, vagy bonyolult szögből kell felvételeket készíteni. A keresőt könnyen,testreszabottan lehet használni, konkrét elképzelései szerint.  Amennyiben a kereső nem lesz elegendő, kényelmesen  tudja használni a 3,5" kijelzőt.Áthatolhatatlan sötétséget egy beépített LED fénnyel tudja áthatni,  amely a beépített mikrofon felett található, így nagy fényáralmást tud létrehozni,200 lux / 1 m.

A gyorsítási és lassítási felvétel Full HD minőségben

Kétszeres felvétel lassítást akkor érhet el, ha a felvétel módját beállítja a  25p tartományba és felvétel frekvencióra 50 fps. Ha azt szeretné, hogy videókat ellenkezőleg gyorsabb módban szeretné felvenni, elegedő csak bekapcsolnia a  1 fps és 50p frekvencia módot. 

Minőségi objektív a valódi forgatáshoz

A video kamera felszereltségében nem hiányozhat a Sony G Lens objektíív 20× zoommal.   Ez biztosítja a felvételeinek szélesfokú látószöget amennyiben nem lenne elegendő, a gyártó felszerelte a video kamerát Clear Image Zoommal, mely 40 x zoomot biztosít. Vezetéknélküli kapcsolat Wi-Fi biztosítja felvételeinek közzétételét a szociális hálózatokra vagy az okos eszközökre. A közzétételeken kívül akár vezérelheti kameráját az okos készülékeinek köszönhetően. Természetesen az NFC sem hiányozhat. 

 

Paraméterek

Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő felbontása 2,41 Mpx
Optikai zoom 20 ×
Kijelző mérete 3,5 "

Típus és működés

Típus Professzionális
Jellemzők Optikai képstabilizátor, Optikai kereső, Vezeték nélküli

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás Full HD
Max. videófelbontás Full HD (1920 × 1080)
Videó-hangbeállítás Sztereó

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa SD, SDHC, SDXC
Támogatott video formátumok H.264
SD kártya max. méret 256 GB

Kimenetek

Audio/Video HDMI, Külső mikrofon
Adat interfészek Wi-Fi

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése Sony NP-F970
Tápellátás típusa Akkumulátor
Akkumulátor üzemideje 6,7 óra

Méretek és tömeg

Szélesség 17,45 cm
Magasság 19,3 cm
Mélység 39,3 cm

Szín

Szín Fekete

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma Software (CD), USB kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Objektív sapka
Kód:  OT169a2
Termékszám:  HXRNX3/1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20