Oldal frissítése

Sony HXR-NX100 Profi

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony HXR-NX100 Profi

A Sony professzionális fényképezőgép-család kibővült az új, könnyű és kompakt HXR-NX100 Profi termékkel, mely ergonomikus kialakítással bír a kényelmes felvételkészítés érdekében. Ez a professzionális digitális fényképezőgép továbbfejlesztett 1 cm-es CMOS képérzékelővel rendelkezik és képes Full HD (1920 × 1080) felbontású videókat rögzíteni, alacsony zajszinttel. Olyan háttérvilágítással rendelkezik, amely kiváló képminőséget biztosít még gyengébb fényviszonyok mellett is.

Legfontosabb jellemzői

  • Full HD felbontású (1920 × 1080) felvételekhez
  • Videofelvételeit tárolhatja SD/SDHC/SDXC kártyákon
  • A továbbfejlesztett 1cm-es CMOS képérzékelő hátulsó megvilágítással biztosítja a kiváló minőségű képeket még gyengébb fényviszonyok mellett is
  • Videófelvétel formátumok: AVCHD, DV és S XAVC (50Mb/s)
  • Vízálló és porálló objektív 12x zoom-mal
  • A Clear Image Zoom technológiával a zoom 24-szeresére nő a felbontás fenntartása mellett

Csúcsminőségű érzékelő


Nagyon fontos a méret, és ez igaz a Sony fényképezőgépek érzékelőjének esetében is. A HXR-NX100 1.0-type Exmor R CMOS képérzékelőnek hála sokkal nagyobb érzékenységgel rendelkezik, mint a kategóriájában található más videokamerák. Az 1.0-as érzékelő világosabb, nagyobb felbontású, sekélyebb mélységélességgel bír, mint árkategóriájában bármely másik kamera. Ez az érzékelő kifejezetten professzionális használatra készült.

Két kártya-bemenettel

Dokumentum bemutatók, filmek, tévés hirdetések és még sok más lehetőség kiaknázható ezzel a professzionális Sony fényképezőgéppel. A Sony HXR-NX100 Profi a képalkotási teljesítmény fokozatos változását kínálja, miközben támogat többféle felvételi formátumot, beleértve az AVCHD és a DV fájlalapú felvételeket is, kivételes rugalmasságot biztosítva a mai Full HD munkafolyamatokhoz. Minden jó fényképezőgép fő jellemzője, hogy képes lencsevégre kapni elképzelhetetlen helyeket és emlékezetes pillanatokat, majd mindenféle szögből megörökíteni azokat. A keresést egyedi követelményeknek megfelelően testreszabhatja és ha a kamera keresője nem elegendő, akkor használhatja a 3"-es kijelzőt is.

Minőségi lencse videókollázsokhoz

A kamera 12x zoommal és 29 mm-es széles látószögű f2.8 objektívvel is rendelkezik. Ha ez a zoom nem elegendő, akkor a fényképezőgép-gyártó lehetővé teszi a Clear Image Zoom használatát is. A fényképezőgép nagyítása 24x-re növeli a felbontást a By Pixel Super Resolution Technology alkalmazás által. Itt azonban a zoomolási lehetőségek tárháza még mindig nem merült ki. A nagyítás bármikor megduplázható 48x-re digitális bővítőkkel.

Paraméterek

Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő felbontása 14,2 Mpx
Optikai zoom 12 ×
Kijelző mérete 3,5 "

Típus és működés

Típus Professzionális
Jellemzők Optikai képstabilizátor, Optikai kereső, Vezeték nélküli

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás Full HD
Max. videófelbontás Full HD (1920 × 1080)
Videó-hangbeállítás Sztereó

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa SD, SDHC, SDXC
SD kártya max. méret 256 GB

Kimenetek

Audio/Video HDMI, Külső mikrofon
Adat interfészek USB 2.0

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése Sony NP-F770
Tápellátás típusa Akkumulátor
Akkumulátor üzemideje 7,27 óra

Méretek és tömeg

Tömeg 2,1 kg
Szélesség 17,13 cm
Magasság 18,78 cm
Mélység 37,13 cm

Szín

Szín Fekete

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma Software (CD), USB kábel, Használati útmutató, Objektív sapka, Távirányító
Kód:  OT169g
Termékszám:  HXRNX100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10