Oldal frissítése

Sony HT-XT100

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony HT-XT100

A HT-XT100 olyan hangrendszer, amely tágasabb szobáApproxa illeszkedik , vagy egyben a TV alatt lévő asztalként is szolgál . Ez a hangrendszer kompakt kialakítással rendelkezik, mégis mélysugárzó mélysugárzója.

Ugyanúgy élvezheti a virtuális 3D-s hangzást, mint a moziban. Az S-Force PRO elülső surround technológiája hűen 3D-s hangot képes szimulálni egyetlen hangsorból. Az S-Master digitális erősítő egyszerűsített jelútvonalat használ. Az eredmény nemcsak nagyobb teljesítmény, hanem jelentősen kisebb torzítás a hőképződés miatt.

Használjon hangsávot a Blu-ray lejátszó vagy játékkonzol számára, de zenét is játsszon a mobil elektronikából. A vezeték nélküli Bluetooth-on keresztüli adatátvitel és az NFC-n keresztül történő kapcsolat egyszerűen csak a zenei partner lesz, amelyet a kanapé kényelméből választ.

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Kód:  GS471xt1
Termékszám:  HTXT100.CEL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05