Oldal frissítése

Sony HT-CT80

3,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony HT-CT80

A legtöbb vékony TV hiányzik a megfelelő hangot, és így jön figyelembe a hangrendszer. SoundBar egy külső mélynyomó csúcspontja film zenét és játékokat. 2.1 csatornás rendszer már gondosan előkészített. Egy pár hangszóró biztosítja a kiegyensúlyozott audio választ minden frekvencián, míg a mélysugárzó kábel szállítja terjedelmes basszus - jelenetek egyre intenzívebb, mint valaha. 

Ismerje meg Ön is a virtuális 3D hangzás, mint a moziban. S-Force PRO Front Surround 3D képes hűen szimulálja a hang egy SoundBar. Digitális erősítő S-Master az egyszerűsített jelzőrendszert. Az eredmény nem csak a nagyobb teljesítmény, de lényegesen kisebb okozta torzulás hőtároló.

Használja SoundBar egy játékos vagy a konzol, hanem játszani zenét mobil elektronika. Vezeték nélküli streaming Bluetooth és NFC kapcsolat révén jön létre puszta érintése lesz partner a zenét válassza a kanapéról.

bemenetek:
3,5 mm-es audio-In
USB (WMA, MP3, AAC, WAV)

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Kód:  GS471ct1
Termékszám:  HTCT80.CEL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10