Oldal frissítése

Sony Hi-Res WI-H700 piros

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony Hi-Res WI-H700 piros



Utazz zenével

A piros színű Sony Hi-Res WI-H700 vezeték nélküli fejhallgató prémium minőségű hangzást biztosít kedvenc zenéidhez. A nagy érzékenységű és széles frekvenciatartományú 9 milliméteres hangszórók erőteljes basszussal és kiegyensúlyozott magas hangokkal büszkélkedhetnek. A fejhallgató akkumulátora legfeljebb nyolc órás üzemidőt nyújt, így ideális választás munkába vagy iskolába.A Hi-Res WI-H700 fejhallgatót Bluetooth vagy NFC kapcsolat segítségével csatlakoztathatod a különféle eszközökhöz. 4 típusú füldugóval érkezik, így mindenki számára kényelmes viseletet kínál.


Sony Hi-Res WI-H700 piros vezeték nélküli fejhallgató mikrofonnal

A Sony Hi-Res WI-H700 piros fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • Széles frekvenciatartomány 5 Hz - 40 kHz
  • A rezgő fejpánt figyelmeztet a bejövő hívásokra
  • Bluetooth/NFC párosítás
  • Remek hangzás még tömörített fájlok esetén is
  • Kényelmes kialakítás a hosszú távú viseletért
  • Az akkumulátor üzemideje 8 óra
  • Fejlett hangbeállítások a mobilalkalmazáson keresztül

Fejlett hangbeállítás a Sony Headphones Connect app segítségével

A Sony WI-H700 fejhallgató rezgő fejpánttal figyelmeztet a bejövő hívásokra. A kábelek mágnessel rendelkeznek, így szorosan összefonódnak, nem tudnak összegabalyodni. Csatlakoztathatod a fejhallgatót a különleges Sony Headphones Connect mobilalkalmazáshoz (ingyenesen letölthető a Google Play vagy az iTunes platformokról), így a hangzást az egyéni igényeidhez mérten szabályozhatod.


Tömörített zeneszámok kiváló minőségben

A fejhallgatót a magas frekvenciának köszönhetően nagy felbontású hangzás jellemzi, így a zeneszámokat a legkifinomultabb részletességben élvezheted. Az LDAC technológia háromszor gyorsabb vezeték nélküli adatátvitelt garantál a hagyományos Bluetooth-hoz képest - az adatátvitel sebessége 990 kb/s. Még a tömörített fájlok esetében sem szükséges amiatt aggódnod, hogy a fejhallgató által kínált lehetőségek kiaknázatlanul maradnak. A DSEE-HX technológia ugyanis visszaállítja az eredeti hangzás minőségét.

Sony Hi-Res WI-H700 piros vezeték nélküli fejhallgató mikrofonnal


Paraméterek

Szín

Szín Piros
Kód:  RO980e5
Termékszám:  WIH700R.CE7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20