Oldal frissítése

Sony Hi-Res WH-1000XM3, fekete

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony Hi-Res WH-1000XM3, fekete

SONY HI-RES WH-1000XM2
Csak a zene és te. Semmi más.

Tapasztald meg a csend új szintjét

Próbáld ki, hogy teljesen elnyel a zenei légkört. A továbbfejlesztett zajszűrő funkciónak köszönhetően, amely megakadályozza a környezet zavarásó hatásait, minden zenét jobban élvezhetsz, mint valaha. Számos szolgáltatás vár rád, innovatív intelligens hallgatás, támogatás a hangsegédekhez vagy a Sony Quick Attention funkciója.Sony Hi-Res WH-1000XM3

Az új SONY WH-1000XM3 elborít téged a csenddel

A Sony fekete fejhallgatójának vonzó és nagyon kényelmes fülhallgatója a QN1 HD processzorral együtt a legjobb módja annak, hogy elkerüld a város hangjait vagy a munka zaját.

Nagyobb teljesítmény = még kevesebb zaj

A legjobb zajszűrés

A SONY Hi-Res WH-1000XM3 megakadályozhatja a járművek hangját, a kellemetlen hangokat a háttérben és az összes kiegészítő zajt, amely körülvesz. Ezekről a zavaró tényezőkről a Digital Noise Cancelling gondoskodik.

Nagyon megbízható hang

A beépített QN1 HD processzor-erősítővel a legjobb jel-zaj arányt érheti el osztályában. A 40 mm-es folyadékkristályos polimer (LCP) átalakítók lehetővé teszik a SONY fejhallgató számára a Hi-Res audio lejátszását.

Páratlan testreszabási szolgáltatások

A Sony Hi-Res fekete kéziszámítógépek személyre szabott optimalizálással állítják elő az átadott hangot a fej méretéhez, a hajhoz és a szemüveghez illeszkedve.

Vezeték nélküli szabadság

Élvezd a kedvenc zenéid, miközben szabadon használod a kezét. Az LDAC funkció lehetővé teszi, hogy körülbelül háromszor több adatot továbbíts, mint a szokásos Bluetooth vezeték nélküli interfésznél. Ennek köszönhetően kivételes minőségű vezeték nélküli hangot élvezhetsz a kábelcsatlakozás közelében. Nem számít, hogy beszélsz, zenét hallgatsz vagy csak pihensz. Ettől kezdve mindent kábel nélkül tehetsz.

Intuitív szoftver a SONY fejhallgatóban

Egygombos beállítások zenéhez

Intelligens hallgatás adaptív hangbeállításokkal

Kényelmes egész napos viselet

Rendkívül lágy poliuretán habpárnák (műbőr) tökéletesen elosztják a fejre ható nyomást, és növelik a fülpárna érintkezési felületé. A minimális szerkezetnek köszönhetően a pontos basszus és a tiszta magasság lesz az egyetlen, amit észreveszel.

Fekete fejhallgató, amely megkönnyíti az életed

Intuitív irányítási gesztusok

Számos intuitív gesztus érhető el a műsorszámok váltására, felhívására vagy a hangerő növelésére.

Vezesd a fejhallgatót hanggal

A SONY WH-1000XM3 lehetővé teszi a hangvezérlést a Google Assistant és a Siri felett.

Energia egész nap

A Sony Hi-Res fejhallgatóval hatalmas akkumulátort kapsz, amely egyetlen töltéssel akár 30 órán át képes működtetni a fejhallgatót. Ez elegendő mind normál, mind igényes felhasználók számára. Szükség esetén 5 óra lejátszási időt érhetsz el 10 perc után.

Tisztább kihangosító

Hozza ki a legtöbbet a Sony WH-1000XM3 fejhallgatóból és kihangosító módban beszélj szeretteiddel. Telefonod ott maradhat, ahová utoljára letetted. Csak duplán érintsd meg, és kezdj el beszélni. Számos kiváló minőségű mikrofonnak köszönhetően, amelyek rejtve vannak a legfontosabb SONY fejhallgatók felépítésében, kollégáid vagy családtagjaid élvezni fogják a veled való beszélgetéseket.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fület befedő (over-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Hangsegéd
Zajcsökkentés Aktív (ANC)
További tulajdonságok Összecsukható konstrukció

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 4 Hz
Max. frekvencia 40 000 Hz
Érzékenység 104,5 dB/mW
Hangszóró mérete 40 mm
Impedancia 47 Ohm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált
Irányjellemző Kör
Min. frekvencia 4 Hz
Max. frekvencia 40 000 Hz
Impedancia 47 Ohm

Tömeg

Tömeg 255 g
Kód:  xxRO972j0a2
Termékszám:  SON000013
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05