Oldal frissítése

Sony Hi-Res PHA1EU

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Sony Hi-Res PHA1EU

Éld meg a stúdió minőségű hangot otthoni vagy útközbeni hallgatásnál! A kicsi, könnyű és ellenálló erősítő alumínium tokban nem nehéz, így bárhol élhetsz vele a kedvtelésednek. A fejhallgatós erősítő saját kifinomult DAC átalakítójával tökéletesen kiemeli a nagy felbontású hangzást, hogy a hang legfinomabb árnyalatait is halld. A nagy felbontású hang messze túlmutat a CD lemezek hangminőségén. Tapasztald meg a hangot túl ezen a tartományon és éleszd fel a zene iránti szenvedélyedet!

Legfontosabb jellemzői

  • Nagy felbontású hangzás kompromisszumok nélkül
  • A könnyű, tartós váz alumíniumból készült a hordozáshoz
  • Csúcsminőségű audió komponensek, élükön a speciális DAC átalakítóval
  • Támogatja a zajcsökkentés aszinkron átvitelét
  • Rendkívüli frekvenciatartomány (10 Hz - 100 kHz)
  • Mellékelve egy kábel a Walkman csatlakoztatásához és egy kábel az eredeti XperiaHanghoz

Az eredeti hangja

Az erősítő átveszi a hordozható készülékedtől a digitális adatok feldolgozásáért és tovbbításáért való felelősséget, majd a saját beépített erősítő segítségével felerősíti a hangot. A hang PCM formátumból való átalakítása a lehető legjobb hangzást biztosítja magasabb frekvenciérték esetében, összehasonlítva azokkal, amilyeneket általában a CD lemezek használnak. A PCM formátum maximum 192 kHz/24 bites mélységű mintavételi frekvenciával dolgozik, ezáltal az eredeti felvételt jól megközelítő jelet produkál.

Speciális hátország

Nem minden DAC átalakító egyforma. A digitális jel átalakításáról átlátszóan iszta hangzássá a DAC (WM8790) átalakító gondoskodik, amely akár 192 kHz / 24 bites zenei minőségre is képes. Az átalakító olyan hangminőséget produkál, amellyel egyetlen okostelefonba vagy számítógépbe beépített DAC átalakító sem tud versenyezni. Semmilyen további fokozatról nincs említés. Az operációs erősítőt (LME49860) a csekély torzítás és zaj jellemzi, a fejhallgatós erősítőt (TPA6120) pedig a nagy teljesítmény és hanghűség.

Paraméterek és specifikációk:

Frekvenciatartomány:
10 Hz - 100 kHz

Impedancia:
8-600 Ohm

Akkumulátor:
Használat ideje: kb. 6 óra
Töltési idő: kb. 3,5 óra

Méretek:
kb 62 x 18,5 x 109 mm

Tömege:
kb. 145 g

Tartozékok:
Digitális kábel Walkman készülékhez, digitális kábel az Xperia sorozathoz, szilikon szíj, zacskó

 
Kód:  JW908i
Termékszám:  PHA1EU.CE7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05