Oldal frissítése

Sony Hi-Res CMT-SX7

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony Hi-Res CMT-SX7

Megtiszteltetés számunkra, hogy bemutathatjuk Önnek a Sony egyik ékszerét. Ez egy zenei mikrorendszer, amely a kortárs hangtechnológiák legjobbjait kínálja. Készen áll arra, hogy kedvenc zenéit új fényben élvezze? Hidje el, hogy a CMT-SX7-tel meghallja még azt is, amelyet azelőtt nem hallott a dalokban. Minden egyes hangszer, minden hangszín, minden melódia teljesen új szintre emelkedik.

Legfontosabb jellemzők

  • Hihetetlen zenei reprodukció
  • Kompatibilis nagyfelbontású hanggal
  • Egyedi digitális erősítő
  • Intelligens szoftver DSEE HX
  • Sok lehetőség, ahogy a zenét le lehet játszani
  • DLNA támogatás
  • Beépített rádió
  • Elegáns design
  • Okos alkalmazás SongPal
  • Méretek 22,5 x 11,5 x 26,3 cm (szélesség x mélység x magasság)

Lélegzetelállító zenei reprodukció

A rendszer szíve egy egyedülálló S-Master HX digitális erősítő. Ez a hagyományos erősítőkhöz képest sokkal kevesebbet igényel a jel átalakításánál digitálisról analógra. Ennek köszönhetően szinte nincs torzító hang. Az erősítőt tovább támogatja az intelligens DSEE HX szoftver, amely az összes tömörített hangfájlt új dimenzióba repíti. Más szóval, a hagyományos MP3, ACC és más ilyen hasonló fájlokat magasabb minőségre konvertálja. Ennek eredményeként meghallgathatja a lélegzetelállító zenei reprodukciót, amelytől a teste libabőrös lesz. Reprodukció, amely a legigényesebb vásárló számára is vonzó. Reprodukció, amely az első alkalomnál szó szerint átkerül a felvételi stúdió első sorába.

Kompatibilis, mint senki más

A lélegzetelállító zenei reprodukció mellett számos lehetőséget kínál a kedvenc lejátszási listájának megnyitásához. Először is hiányzik a szabványos berendezés, amely a CD meghajtó, az USB port és a rádió. Rendkívül szokatlannak tarthatjuk a beépített NFC technológiát, a Bluetooth-ot vagy a WiFi-t. Ezeken keresztül mobiltelefonjáról, táblagépéről vagy más kompatibilis eszközéről vezeték nélkül közvetíthet zenét egyenesen a mikrorendszerbe. A habot a tortán megtestesíti a DLNA (Digital Living Network Alicance) támogatás. Az otthoni hálózat létrehozása után minden fajta zenét megoszthat a saját eszközeiről, csak amelyik támogatja a DLNA-t, a Sony CMT-SX7 készülékbe. Végül a Google Cast vagy az AirPlay támogatás sem hiányozhat.

SongPal - okos alkalmazás

Végül érdemes megemlíteni az okos SongPal alkalmazást is. Ezzel az alkalmazással abszolút ellenőrzést érhet el az összes többi Sony eszközön. Ideális az, ha ilyen mikrorendszerekből otthonában több van - például különböző helyiségekben. A SongPal használatával pontosan ott indíthatja el a zenét, ahol csak akarja - kompatibilis Android és iOS rendszerekkel.

További információk:

Teljesítmény (RMS):
100 W

Frekvencia tartomány:
40 Hz - 50000 Hz

Felület:
Analóg audio bemenet
Antenna
digitális audio bemenet
Ethernet port
USB-A port
USB-B port
Elülső hangszóró kimenet
Fejhallgató kimenet

A csomag tartalma:
Antenna
Akkumulátor
Távirányító
Kábel a hangszórókhoz
Operatív iránymutatások
Gyors telepítési útmutató
Garancialevél

 

Paraméterek

Csatlakozás és lejátszás

Kapcsolódás Bluetooth, AirPlay
Támogatott audio formátumok MP3

Rádió

Tuner típusa FM

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 100 W

Méret & súly

Lejátszó szélessége 263 mm
Lejátszó magassága 115 mm
Lejátszó mélysége 225 mm
Kód:  JW136j
Termékszám:  CMTSX7.CEL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20