Oldal frissítése

Sony HDR-fekete PJ810EB

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony HDR-fekete PJ810EB

Tartsa az összes emlék
Videokamera, která jde všude s vámi.

Tiszta, koncentrált videó, amit azonnal élvezheti. PJ810eb Handycam videokamera beépített projektor kiegyensúlyozott optikai SteadyShot képstabilizálás felvétel rezgésmentes.
Ultrazoom
Přibližte se k horizontu s 24x zoomem.

Hagyja, hogy a jelenet hozzád egy erős 1 0x optikai zoom és a 24x zoom objektív egy tiszta képet. 26,8 mm-es nagylátószögű G objektív kitölti az egész lövés tiszta, éles képek Full HD.
Exmor R CMOS szenzor
Top képérzékelő kap több pixel, így kap zajmentes képek a sötétben csak a beeső fényt.
BIONZ X
A hatalmas rögzítési sebesség 50 Mb / s, együtt SteadyShot olyan gyors cselekvés és sima mozgást - a kiváló minőségű HD felvétel.
Sony G objektív
Széles látószögű objektív lehetővé teszi, hogy elfog az egész összefüggésben a kép élénk részletességgel és az élesség, a full HD felbontás. Super Resolution technológia ByPixel képek elemzéséhez pixelenként jobb felvételek.
Mindkét területen a legjobb
Kettős funkciójú videofelvétel videót készít két formátumban egyszerre. AVCHD kiváló minőségű felvétel és MP4 egyszerű megosztását az interneten.
érzékelő technológia
Garantálja a kiváló minőségű
Akár akció
Mozgás, nagyítás és kicsinyítés félelem nélkül sokkok és ugrik. Kiegyensúlyozott optikai SteadyShot hozza nepřek onatelnou képstabilizátor köszönhetően a "lebegő" obje ktivu egység és az érzékelő, hogy megtartja a mozgás Anniversary vnanou helyzetbe. A kompenzáció a fényképezőgép rázkódását 13-szor nagyobb, mint a hagyományos stabilizáció, akkor képessé válnak, hogy vegyenek részt a közvetlen akció a forgatás alatt.
Támogatás NFC és Wi-Fi
Intelligens hangvezérlés
Beépített projektor
Vetít bárhol
Vetít egy képet, átlós akár 254 cm bármilyen felületen: beépített projektor fényereje 25 lumen a tiszta és élénk részletességgel. A HDMI bemenet lehetővé teszi, hogy a projekt videókat és fényképeket a smartphone.

További információk:

Adathordozók:
Kompatibilis felvételi adathordozó: Belső flash memória, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick XC-HG Duo, SD-memóriakártya, SDHC, SDXC (Class 4 vagy magasabb), 32 GB-os flash memória

Paraméterek

Kód:  OT118c3n
Termékszám:  HDRPJ810EB.CEN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20