Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Sony HDR-CX240EB fekete

4,2 22 értékelés
90 190 Ft

Sony HDR-CX240EB fekete

Könnyű, kompakt és egyszerűen hordozható digitális kamera Full HD videó rögzítésére. A kiváló minőséget az Exmor R érzékelő biztosítja kedvezőtlen fénykörülmények mellett is. Zajcsökkentett, mindig tiszta felvételek. A magas teljesítményű BIONZ processzorral karöltve kiváló eredményt érhetsz el homályban és szürkületkor egyaránt. A Zeiss optikával ellátott objektív 27-szeres zoommal közelebb visz a történésekhez, így a kép minőségének csökkenése nélkül nézheted vissza a felvételeket. A széles látószögnek köszönhetően pedig semmi nem lóg ki a felvételekből.


Briliáns videofelvételek Full HD formátumban, amelyek mindig élesek és részletgazdagok lesznek. Az aktív Optical StadyShot optikai képstabilizáció tökéletesített rendszert biztosít felvételeinek közelítés vagy séta közben. Már nem lesz probléma a stabil felvételek készítése állvány nélkül. Az ergonomikus kialakításnak és az új típusú fogantyúnak köszönhetően a felvételek készítése még kényelmesebb lesz.

Minden áttekinthető a magas minőségű 2,7"-os képernyő átmérőjű kijelzőn, amely kiváló kontraszttal és széles látószöggel rendelkezik. Továbbá a kijelzőnek köszönhetően könnyedén hozzáférhetsz az egyes funkciókhoz és a beállítások szerkesztéséhez. Felvételeidet memóriakártyára mentheted, így mindig elegendő tárhely áll majd rendelkezésre a hosszabb kirándulások során.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő felbontása 2,51 Mpx
Optikai zoom 27 ×
Kijelző mérete 2,7 "

Típus és működés

Képstabilizálás Elektronikus
Típus Családi
Jellemzők Optikai képstabilizátor, Arcfelismerés, Vezeték nélküli

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás Full HD
Max. videófelbontás Full HD (1920 × 1080)
Videó-hangbeállítás Sztereó

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD, micro SDHC, micro SDXC, Memory Stick Micro
Támogatott video formátumok H.264, MP4, MPEG
Felvétel maximális hossza 130 perc
SD kártya max. méret 256 GB

Kimenetek

Audio/Video HDMI, micro HDMI

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 1 240 mAh
Akkumulátor megjelölése Sony NP-BX1
Tápellátás típusa Akkumulátor
Akkumulátor üzemideje 2,17 óra

Méretek és tömeg

Tömeg 190 g
Szélesség 5,4 cm
Magasság 5,95 cm
Mélység 12,8 cm

Szín

Szín Fekete

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma USB kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter
Kód:  OT116b97
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HDRCX240EB.CEN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05