Oldal frissítése

Sony GTK-XB5 piros

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony GTK-XB5 piros

Nélkülözhetetlen társ minden belevaló partyra

A kompakt és hordozható GTK-XB5 nagy teljesítményű audio rendszer lendületet visz minden partyba egyedülálló hangzásával és fény kíséretében. A csodálatos színes fényhatások gondoskodnak a hangulatról a csúcskategóriás klubban és az Extra basszus funkció biztosítja a csattogó basszust, akár egy valamirevaló koncerten. A hangszóró négy exkluzív színben kapható, amely illik minden alkalomhoz, amikor szükség van arra, hogy felpörgesse a szórakozást.


Kiváló zene bárhol és bármikor

A hangszóró egyszerűen egyedülálló. A felső részén található fogantyú segítségével könnyen hordozható. Beépített érzékelővel rendelkezik, amely automatikusan aktivál egy pár felső magassugárzót, hogy élvezhesd a sztereó hangzást függetlenül attól, hogy függőleges vagy vízszintes helyzetben van a hangszóró. Az NFC technológiával a csatlakozás szinte azonnali. Felhasználja a a Bluetooth technológiát. Bluetooth használata esetén a jel hatótávolsága körülbelül tíz méter. Minden egyszerű és kényelmes. 

Megfelelő zenét bárhol és bármikor

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Minél több, annál jobb

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Minél több, annál jobb

Egyedülálló funkciója a Party Chain, amely lehetővé teszi, hogy csatlakozni tudjon más GTK-XB5 rendszerekhez. Az eszköz csatlakoztatása után természetesen szinkronizálhatod nemcsak a hangot, hanem a fényhatásokat is. Ez a funkció különösen hasznos a nagy terekben.


Minden egy dobozban

A GTK-XB5 hangszórói fel vannak szerelve világítással, amely a kiváló minőségű zenét  felejthetetlen fényvariációkkal gazdagítja. Minden egy elegáns dobozba van beépítve, amelynek tömege körülbelül hét kilogramm.

Minden egy szervezetben

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 
 
Kód:  JW110g5c
Termékszám:  GTKXB5R.CEL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15