Oldal frissítése

Sony GTK-XB5 kék

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Sony GTK-XB5 kék

Egy nélkülözhetetlen társ minden rendes bulihoz

A nagy teljesítményű GTK-XB5 egy kompakt, hordozható hangrendszer, amely minden bulihoz biztosítja az egyedülálló hangzást és fényeket. A csodálatos színek és fényhatások garantálják a klub-légkört, az EXTRA BASS funkció pedig gondoskodik róla, hogy a basszus olyan legyen, akár egy koncerten. A hangszóró négy exkluzív színben kapható, melyek bármely olyan alkalomra használhatók, amikor szórakozni szeretnél.


Nagyszerű zene bárhol és bármikor

A hangszóró egyszerűen páratlan. A tetején található fogantyú segítségével bárhová könnyen szállítható. Sőt, egy beépített érzékelővel is rendelkezik, amely automatikusan bekapcsolja a felső hangszórókat, akár függőleges, akár vízszintes helyzetben azért, hogy a sztereó hangzást mindig élvezhesd. Az NFC technológia azonnali csatlakozást biztosít, de persze van rajta Bluetooth is. Ehhez nagyjából tíz méteres távolságban kell lenned a készülékhez. Minden egyszerű és kényelmes.

Megfelelő zenét bárhol és bármikor

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Minél több, annál jobb

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Minél több, annál jobb

Az egyedi Party Chain funkcióval több GTK-XB5 rendszert is egybe tudtok kapcsolni. Az eszközök csatlakoztatása után ráadásul nem csak a hangot, de a fényeffektusokat is összehangolhatjátok. Ez a funkció különösen nagy tereken jöhet jól.


Minden egyben

A GTK-XB5 hangszórói világítással egészülnek ki, amelyek felejthetetlen fényélményekkel gazdagítják a kiváló zenét. A elegáns, mindössze hét kilogrammos készülék tehát mindent egyesít.

Minden egy szervezetben

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 
 
Kód:  JW110g5b
Termékszám:  GTKXB5L.CEL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20