Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Sony GP-VPT2BT

4,0 2 értékelés
71 190 Ft

Sony GP-VPT2BT

A Sony GP-VPT2BT markolat kifejezetten a kényelmes fénykép- és videofelvétel készítésre készült. Egyszerűen csatlakoztass hozzá egy kompakt fényképezőgépet, és az integrált Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően távolról vezérelheted a videofelvételek és fényképek készítését anélkül, hogy hozzá kellene érned a fényképezőgéphez. Ráadásul a vezeték nélküli kommunikáció lehetővé teszi a vezérlőjelek csatlakozókábel nélküli kényelmes továbbítását a markolatról a fényképezőgépre. Tehát semmi sem korlátoz. Egyszerűen megkeresed a témát, és elkezdhetsz fényképeket vagy videókat készíteni. Pontosan ilyen egyszerű a Sony markolat használata.

A Sony GP-VPT2BT markolat fő jellemzői

  • Fényképek és videók kényelmes készítésére teremtett markolat
  • Nagyon könnyű rögzíteni a kamerához
  • Az integrált Bluetoothnak köszönhetően távolról vezérelheted a videofelvételek és fotók készítését
  • A markolat megdönthető 80°-kal felfelé és 90°-kal lefelé
  • A Sony GP-VPT2BT állványként is használható
  • A markolat porálló és vízálló
  • Optimális stabilitást és nagyon kényelmes használatot kínál
  • A távvezérlő gombjai intuitív működést biztosítanak
  • Színváltozat: fekete

A Sony GP-VPT2BT-vel ragyogó felvételeket készíthetsz

A markolatra helyezett kamerát olyan helyzetbe állíthatod, hogy optimális fényképeket és videókat készíthess. A megdöntés lehetőségével kombinálva ideális szöget érhetsz el számos objektum és nézet rögzítéséhez vagy szelfik készítéséhez. A fényképezés a lehető legkényelmesebb lesz anélkül, hogy kényelmetlen helyzetet kellene felvenned a ötletes felvétel rögzítéséhez. Ezenkívül a Sony markolat állványként is szolgál. Gyorsan szétnyithatod a beépített lábakat, így mindkét kezed szabadon marad a videofelvételek készítéséhez.

Kifejezetten a maximálisan kényelemes használatra tervezték

A Sony GP-VPT2BT porálló és vízálló. Így nem kell aggódnod a markolat miatt, amikor megörökíted a vízesések lélegzetelállító látványát. Ráadásul úgy alakították ki, hogy ne csak az optimális stabilitást biztosítson a használat során, hanem kényelmet is kínáljon, mindezt kompakt és tükör nélküli kamerákhoz csatlakoztatva is. A markolat fogása közben könnyen elérhetők a távvezérlő gombjai, és nagyon intuitív használatot tesznek lehetővé. Így a Sony GP-VPT2BT markolat tökéletesen megkönnyíti a fényképek és videók készítését.

Méretek:
173 × 49,5 × 42 mm

Tömeg:
215 g

Teherbírás:
1,5 kg

Kód:  OS250a1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  GPVPT2BT.SYU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05