Oldal frissítése

SONY G SERIES CFAST 2.0 128GB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SONY G SERIES CFAST 2.0 128GB

A Sony G SERIES A CFAST 2.0 128 GB-os memóriakártya nem hiába tartalmazza már a nevében is a "gyors" kifejezést. 510 MB/s írási és 530 MB/s olvasási sebessége rendkívül gyors adatátvitelt biztosít az eszközeid között. Ideális nagy felbontású, RAW képfájlok és 4K videofelvételekhez. A VPG130 szabványnak is megfelel, amely 130 MB/s minimális videofelvételi sebességet biztosít a nagyfelbontású videókhoz. Képes zord hőmérsékleti körülmények között is működni, és nagymértékben ellenáll a statikus elektromosságnak. Robusztus felépítésének köszönhetően ellenáll a rezgéseknek, leeséseknek és ütéseknek - így alkalmasak arra, hogy terepen használjuk őket. Végezetül pedig, meg kell említenünk a File Rescue Software-t - az adathelyreállító rendszert, amelynek nevét áldani fogod, ha esetleg valamely fájlod megsérül vagy a memóriakártya teljes tartalma törlődik az értékes fotókkal és videókkal együtt.

 

A legfontosabb jellemzők

  • Az olvasási sebessége akár 530 MB/s is lehet, míg az írási 510 MB/s
  • Kompatibilis 4K eszközzel
  • Garantált 130 MB/s minimális írási sebesség
  • G Series CFAST 2.0 ellenáll az ütéseknek, leeséseknek, vibrációnak, statikus elektromosságnak és a hőmérséklet ingadozásnak
  • File Rescue Software - Adathelyreállító rendszer
  • A 128 GB-os tárhely ideális fényképezőgépekbe hosszabb utakhoz is
 
 

Paraméterek

Kapacitás

Sebesség

Tulajdonságok

Ellenáll Hőnek, Ütődésnek
Kód:  DU250b4
Termékszám:  CAT-G128-R
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05