Oldal frissítése

Sony FE 50mm f/2.5 G

267 290 Ft

Sony FE 50mm f/2.5 G

Tetszeni fog

Kompakt nagylátószögű objektív fix fókusztávolsággal

A Sony FE 50mm f/2.5 G egy nagy látószögű, fix gyújtótávolságú objektív, amely kiváló képminőséggel, kompakt mérettel, nagy tartóssággal és finom bokeh-hatással rendelkezik. Az objektívet könnyedén magaddal viheted, és gyakorlatilag bárhol készíthetsz fényképeket. A gyors és pontos autofókusz segít tisztán és pontosan megörökíteni minden fontos pillanatot.

Sony FE 50mm f/2.5 G objektív

A Sony FE 50mm f/2.5 G objektív legfontosabb jellemzői

Sony E-bajonettes objektív

Széles látószögű fix fókusztávolságú objektív

A Sony FE 50mm f/2.5 G 9 tagot tartalmaz 9 csoportban

Kör alakú blende 7 lamellával a látványos bokeh létrehozásához

Kompakt és könnyű kialakítás a mindennapi hordozhatóság és a kényelmes fényképezés érdekében

Két lineáris motor a gyors, precíz és csendes autofókuszáláshoz

Minimális fókusztávolság 0,35 m

Maximális nagyítási arány 0,18×

A Sony FE 50mm f/2.5 G objektív előnyei

Sony FE 50mm f/2.5 G objektív

Kompakt és könnyű kialakítás

A Sony FE 50mm f/2.5 G objektív innovatív kialakítású, amely lehetővé tette, hogy az összes elemet úgy szereljék össze, hogy az objektív megőrizze kompakt méreteit és 174 grammos súlyát. Így könnyen magaddal viheted, bárhová is mész. A Sony FE 50mm f/2.5 G alkalmas kültéri portrékhoz, pillanatképekhez vagy gimbalon való fotózáshoz. A kialakítás Full-Frame és APS-C érzékelőkkel rendelkező fényképezőgépekhez egyaránt alkalmas.

Sony FE 50mm f/2.5 G objektív

Magas képminőség minden felvételen

A két aszférikus elemmel és egy ED-üvegelemmel rendelkező csúcskategóriás optikának köszönhetően a Sony FE 50mm f/2.5 G nagy felbontású, színdiszperzió-csillapítással rendelkező objektív. Az alkalmazott aszférikus elemek kompenzálják az aberrációkat, még a legkisebb blendénél is, kis mélységélesség mellett. Az ED-üvegelem elnyomja a kromatikus aberrációt, hogy csökkentse a színszórás mértékét a kép szélein.

Sony FE 50mm f/2.5 G objektív

Természetes bokeh-hatás

A Sony FE 50mm f/2.5 G objektív 7 lamellás körkörös blendével és precíz szférikus aberrációval rendelkezik. Ez a kombináció természetes bokeh-hatást eredményez.

Sony FE 50mm f/2.5 G objektív

Precíz, gyors és csendes autofókusz

A Sony FE 50mm f/2.5 G objektív lineáris motorokkal van felszerelve a precíz, gyors és csendes autofókuszálás érdekében. Ez teszi az objektívet alkalmassá a vadon élő állatok fotózására és videózásra. A lineáris motorok képesek a mozgó témára történő fókuszálás fenntartására, miközben csendes, gyakorlatilag rezgésmentes autofókuszvezérlést biztosítanak.

Sony FE 50mm f/2.5 G objektív

A Sony FE 50mm f/2.5 G nagyszerű közelkép-teljesítményt nyújt

Az objektív minimális fókusztávolsága 35 cm (autofókusz) / 31 cm (kézi fókusz), a maximális nagyítás pedig 0,21×/0,18×. Ezért a Sony FE 50mm f/2.5 G objektív ideális a legkülönbözőbb alkalmakra, például csendélethez, közeli felvételekhez és elmosódott háttérrel rendelkező kis méretű témákhoz.

Sony FE 50mm f/2.5 G objektív

Megbízható, könnyen használható objektív

A Sony FE 50mm f/2.5 G objektív fókuszrögzítő gombbal, fókuszgyűrűvel, fókuszmód kapcsolóval és egyebekkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a használatát. Az objektív fém (alumínium) bevonattal rendelkezik, amely erősebbé és ellenállóbbá teszi a porral és nedvességgel szemben. Ezért a Sony FE 50mm f/2.5 G objektív alkalmas kihívást jelentő környezetben történő fényképezésre.

Paraméterek

Ajánlott

Márka Sony

Bajonett

Bajonett Sony E

Tulajdonságok

Objektív típusa Fix fókusz
Min. gyújtótávolság 50 mm
Max. gyújtótávolság 50 mm
Fényerő min. fókusztávolság esetén f/2,5
Fényerő max. fókusztávolság esetén f/2,5
Szűrőátmérő 49 mm
Min. fókusztávolság 31 cm
Szűrő átmérője 49 mm

Funkciók

Funkció Optikai stabilizátor, Por- és nedvességálló, Rekeszgyűrű
Karbantartás típusa Automatikus
Optikai stabilizátor Igen

Méret

Hossz 45 mm
Átmérő 68 mm

Tömeg

Tömeg 174 g
Kód:  OS05025
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  SEL50F25G.SYX
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05