Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Sony FE 40mm f/2.5 G

4,0 1 értékelés
277 690 Ft

Sony FE 40mm f/2.5 G

széles látószögű objektív

Sony FE 40mm f/2.5 G

A G-sorozat kompakt nagylátószögű objektívje kompakt kialakítással, nagy teljesítménnyel és lélegzetelállító bokeh-effektussal büszkélkedhet. A többi G-sorozatú objektívhez hasonlóan a Sony FE 40mm f/2.5 G is fokozott por- és nedvességállósággal rendelkezik. Ez megkönnyíti a használatát, amikor szabadban fotózol vagy filmezel. Az objektív precíziós autofókusszal van felszerelve, de a lineáris válaszgyűrű segítségével könnyen átkapcsolhatsz manuális fókuszmódra.

Sony FE 40mm f/2.5 G objektív
Sony FE 40mm f/2.5 G objektív

A Sony FE 40mm f/2.5 G objektív legfontosabb jellemzői

Sony E-bajonett

G-sorozatú fix fókusztávolságú objektív

Autófókusz két lineáris motorral

Fejlett optika biztosítja a kiváló képminőséget

Természetes bokeh-hatás

Minimális fókusztávolság 0,28 m

Maximális nagyítási arány 0,2×

Kompakt méretek és kis tömeg

Fokozott ellenállás a porral és nedvességgel szemben

A Sony FE 40mm f/2.5 G objektív előnyei és jellemzői

Sony FE 40mm f/2.5 G objektív

Könnyen hordozható objektív

A Sony FE 40mm f/2.5 G kompakt, és mindössze 173 grammot nyom, így akár városi fotózáshoz vagy gimballal történő felvételkészítéshez is használható. A nagy mobilitást a Full-Frame és APS-C fényképezőgépvázakhoz egyaránt ideális kialakítás biztosítja.

Sony FE 40mm f/2.5 G objektív

Magas képminőség a teljes képkockán

A Sony FE 40mm f/2.5 G három aszférikus elemmel rendelkezik, amelyek még a legalacsonyabb rekesznyílásnál is nagy felbontást biztosítanak a teljes képkivágásban, sekély mélységélesség mellett. Az aszférikus elemek az aberrációkat is kompenzálják.

Sony FE 40mm f/2.5 G objektív

Természetes elmosódás bokeh-hatással

A 7 lamellás körkörös rekesznek köszönhetően a fókuszon kívüli elemeken sima körkörös elmosódás jön létre. Ezáltal a Sony FE 40mm f/2.5 G objektívvel sokkal természetesebb és kerekebb elmosódást és bokeh-hatást érhetsz el.

Sony FE 40mm f/2.5 G objektív

A Sony FE 40mm f/2.5 G hatékony XD lineáris motorral rendelkezik

Az objektív lineáris XD motort használ a gyors autofókusz és a tárgykövetés érdekében. A motor csendes, és lehetővé teszi például a videósok számára, hogy kihasználják az állandó f/2.5 rekeszértéket. Azonban a lineáris reagálású kézi fókuszálás is használható. A Sony FE 40mm f/2.5 G objektív fókuszgyűrűje még a beállítások finom változásaira is érzékenyen reagál.

Sony FE 40mm f/2.5 G objektív

Nagyszerű közeli teljesítmény

Készíts nagyszerű fotókat, amikor közelről fényképezel. Az objektív minimális fókusztávolsága kézi fókuszálás esetén 25 cm. Ezért a Sony FE 40mm f/2.5 G objektív a legmegfelelőbb a természetről és kis méretű témákról készült közeli felvételek készítéséhez.

Sony FE 40mm f/2.5 G objektív

Megbízható objektív kompakt kialakítással

A Sony FE 40mm f/2.5 G objektív sokoldalúságát a fókuszrögzítő gomb, az automatikus/manuális fókuszmódváltó és a lineárisan reagáló manuális fókusz biztosítja. Ez lehetővé teszi, hogy nehéz körülmények között is készíthess képeket. Az objektív fém (alumínium) bevonattal rendelkezik, amely ellenállóvá teszi a porral és a nedvességgel szemben.

Paraméterek

Ajánlott

Márka Sony

Bajonett

Bajonett Sony E

Tulajdonságok

Objektív típusa Fix fókusz
Min. gyújtótávolság 40 mm
Max. gyújtótávolság 40 mm
Fényerő min. fókusztávolság esetén f/2,5
Fényerő max. fókusztávolság esetén f/2,5
Szűrőátmérő 49 mm
Min. fókusztávolság 25 cm
Szűrő átmérője 49 mm

Funkciók

Funkció Por- és nedvességálló, Rekeszgyűrű, Videóhoz (csendes motor)
Karbantartás típusa Automatikus

Méret

Hossz 45 mm
Átmérő 68 mm

Tömeg

Tömeg 173 g
Kód:  OS04025
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  SEL40F25G.SYX
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05