Oldal frissítése

Sony FE 16-35 mm f/4 G PZ

Ingyenes
szállítás boltjainkba
525 990 Ft

Sony FE 16-35 mm f/4 G PZ

Sony FE 16-35 mm f/4 G PZ objektív kifinomult kialakítással és kompakt méretekkel

A Sony FE 16-35 mm f/4 G PZ objektív már első látásra meggyőz kifinomult kialakításával és kompakt méreteivel. A gyújtótávolság 16 és 35 mm között mozog. A tökéletes fókuszálást a lineáris motor biztosítja, amely nagyon csendes, ez pedig különösen videók készítésekor lesz megfelelő. Ez az egyik legkönnyebb és legszélesebb látószögű power zoom objektív a világon, állandó F4-es rekeszértékkel. Az objektív hossza állandó marad a fókuszálás és a zoomolás során, így ideális a legkülönbözőbb felhasználási módokhoz. Az optimalizált felületkezelés hatékonyan elnyomja a tükröződést és az esetleges szellemképeket a fényképezés során. Az objektív megbízhatóan fókuszál, és még a gyorsan mozgó effekteket is simán és csendesen követi. A Sony objektív a legújabb optikai technológiával van felszerelve, amely csökkenti az ún. focus breathinget. Szintén tökéletes a power zoom, amely minimalizálja a zoomgyűrű működtetésekor esetlegesen fellépő fényképezőgép-remegést.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony FE 16-35 mm f/4 G PZ objektív legfontosabb jellemzői

Sony fényképezőgépekhez tervezve

16 mm-től 35 mm-ig terjedő zoomtartomány

Nagy látószögű power zoom állandó F4 rekeszértékkel

Az objektív hossza azonban változatlan marad élességállítás és zoomolás során

A legkisebb fókusztávolság 0,28 m 16 mm-nél és 0,24 m 35 mm-nél

Az objektív a legújabb optikai technológiával van felszerelve, amely csökkenti az úgynevezettfocus breathinget

A körkörös rekesz és a szférikus aberráció együttesen sima és mély bokeh-t biztosít a teljes képkockán

Megbízhatóan fókuszál és simán követi még a gyorsan mozgó hatásokat is

4K vagy 8K videók készítése

Szinte semmilyen hangot nem ad ki fókuszáláskor, zoomoláskor és a rekesznyílás szabályozásánál

XD lineáris motorral hajtott Sony objektív

Mindössze 353 grammot nyom

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Kompakt objektív, amely tökéletesen alkalmas a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz

Olyan objektívet keresel, amely minden elvárásának megfelel? A Sony FE 16-35 mm f/4 G PZ a megfelelő objektív a számodra. Ez a világ egyik legkönnyebb (1) és legszélesebb (2) power zoom objektívje, állandó F43 rekeszértékkel. Kiváló teljesítményt és egyszerű beállítást is kínál. A Sony kiterjedt tapasztalata hozta létre ezt a gyöngyszemet a fotósok számára. A kompakt objektív ellenállhatatlan képminőséget kínál, amellyel felébresztheted kifejező tehetségedet. A Sony FE 16-35mm f/4 G PZ objektív lenyűgöző G-szériás élességet, tökéletes fókuszálási teljesítményt és könnyen kezelhető power zoomot kínál. Az objektív jól illeszkedik a kompakt fényképezőgépekhez. Az objektív hossza azonban állandó marad a fókuszálás és a zoomolás során, így tökéletes a legkülönbözőbb felhasználási módokhoz. Az objektív kiválóan alkalmas blogfilmek készítésére, és még távoli objektumokat is megörökít. Természetesen a tájképfotózás szerelmesei is értékelni fogják.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Sony FE 16-35 mm f/4 G PZ kivételes képminőséggel

A Sony FE 16-35 mm f/4 G PZ objektív kivételes képminőségével nyűgöz le. Az objektív a tökéletes felbontás és a lenyűgöző bokeh rendkívüli kombinációját kínálja. A kompakt kialakítással is elégedett leszel. Az objektív optikai felépítése két AA (Advanced Aspherical) elemet, egy aszférikus elemet, egy Super ED (Extra-low Dispersion) elemet, valamint egy ED és egy aszférikus ED elemet tartalmaz. A kromatikus és a szférikus aberráció egyszerre van elnyomva, így a 16-35 mm-es zoomtartományban is kiváló optikai teljesítményt biztosít a teljes képterületre. A teljes zoomtartományban történő zoomoláskor az AA elemek használata kiváló teljesítményt biztosít. A legkisebb fókusztávolság 0,28 m 16 mm-nél és 0,24 m 35 mm-nél, míg a maximális nagyítás 0,23x. A Sony FE 16-35mm f/4 G PZ objektív fő erősségei közé tartozik az optimalizált bevonat, amely hatékonyan elnyomja a becsillanásokat és a szellemképeket felvétel közben. Emellett éles és tökéletesen megjelenített képeket biztosít. A körkörös rekesznyílás és a szférikus aberráció együttesen biztosítja a sima és mély bokeh-t a teljes képterületre kiterjedően. Ez csodálatos hangulatot kölcsönöz a fotónak.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Megbízhatóság a fókuszálásban

Te is szereted a lassított felvételeket, de még mindig nem tudod tökéletesen elkészíteni őket? A Sony FE 16-35mm f/4 G PZ tökéletes objektív a lassított felvételekhez. 4K vagy 8K videókat készít. Kompatibilis az Alpha4 sorozatú vázakkal. Megbízhatóan fókuszál és simán követi a gyorsan mozgó hatásokat is. A Sony FE 16-35mm f/4 G PZ nagy teljesítményű XD lineáris motorokkal, optimalizált optikai kialakítással és érzékeny vezérléssel rendelkezik. Mindezek az előnyök hozzájárulnak a pontos fókuszálási teljesítményhez. Ezenfelül a Sony Alpha 1 vázzal kombinálva a Sony Alpha 1 fényképezőgéppel folyamatosan, akár másodpercenként 30 képkocka (4) sebességgel készíthető fotók készítése közben is pontos fókusztartás érhető el.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Továbbfejlesztett kép, power zoom és könnyű kezelhetőség

A Sony gondosan összegyűjtötte a vezető gyártók visszajelzéseit, és úgy döntött, hogy ezt a Sony FE 16-35mm f/4 G PZ objektívet úgy tervezi, hogy a képminőség és az ellenőrzés terén a lehető legjobbat nyújtsa. Az objektív a legújabb optikai technológiával van felszerelve, amely csökkenti az úgynevezettfocus breathinget, valamint az újrafókuszálást és a tengelyirányú eltolást zoom közben. Az objektív tökéletesen, a legmagasabb minőségben fényképez. A fókuszálás, a zoomolás és a rekesz beállítása közben szinte semmilyen hangot nem ad ki. Mindezek a műveletek rendkívül csendesek, csökkentve a zajt és a rezgést a videofelvétel során.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

XD lineáris motorral hajtott Sony objektív

A Sony FE 16-35mm f/4 G PZ objektív az XD lineáris motorral működik, amely fejlett vezérlést kínál a manuális zoomok érzékenységével és közvetlenségével, elektromos meghajtás nélkül. A zoomkar segítségével a szuper kisméretű zoomolások állandó sebességgel végezhetők el. A power zoom minimálisra csökkentheti a zoomgyűrű működtetésekor esetlegesen fellépő fényképezőgép-remegést. A gyűrű mozgását a saját igényeid szerint állíthatod be. A Sony FE 16-35mm f/4 G PZ objektív további előnyei közé tartozik, hogy a kompatibilis vázakon vagy tartozékokon található gombok és vezérlők segítségével távolról is vezérelheted a zoomot.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony FE 16-35 mm f/4 G PZ prémium kivitele és csúcsteljesítménye

A Sony FE 16-35 mm f/4 G PZ objektív kompakt kialakításával és prémium kivitelével nyeri el tetszésedet. A power zoom kiváló fókuszálási, zoomolási és blendevezérlési teljesítményt biztosít. Az objektív a világ egyik legkönnyebb (5) F4-es rekesznyílású nagylátószögű power zoom objektívje. Ezenkívül mindössze 353 grammot nyom, amely körülbelül 30%-kal kevesebb, mint a SEL1635Z modell.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Hasznos funkciók, amelyek megkönnyítik a Sony objektív használatát

A Sony FE 16-35mm f/4 G PZ objektív egyik fő előnye a teljes hossza, amely fókuszálás és zoomolás közben is állandó marad, így ideális egyensúlyt és könnyű kezelhetőséget biztosít. A konzisztens egyensúly teljesen ideális a gimbállal történő videókészítéshez. Videófelvétel készítésekor a fókuszgyűrűt könnyedén működtetheted az ujjaddal. A szomszédos fókusz- és zoomgyűrűk fokozatokkal vannak ellátva, így nagyon könnyen megkülönböztethetők és érintéssel vezérelhetők a monitor megtekintésekor.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Blendegyűrű reteszelés

A Sony FE 16-35mm f/4 G PZ objektív további hasznos funkciói közé tartozik a blendegyűrű reteszelése, amely aktiválható, hogy megakadályozza a blendegyűrű véletlen mozgását az [A] és az F4 - F22 beállítások között. A precíz vezérléshez egy testreszabható fókuszrögzítő gomb is rendelkezésre áll.

(1) A számadat 2022 márciusától érvényes, a Sony felmérése a 35 mm-es Full-Frame érzékelőkhöz készült, folyamatos F4-es rekesznyílású, széles látószögű zoomobjektívekről.
(2) Az adatok 2022 márciusától érvényesek, a Sony felmérése a 35 mm-es Full-Frame érzékelőkhöz készült, folyamatos F4-es rekesznyílású nagylátószögű zoomobjektívekről.
(3) A számadat 2022 márciusától érvényes, a Sony felmérése a 35 mm-es Full-Frame érzékelőkhöz készült, folyamatos F4-es rekesznyílású, széles látószögű zoomobjektívekről.
(4) "Hi+" sorozatfelvételi mód. 1/125 s vagy annál rövidebb záridőnél hatékony. AF-C módban 1/250 s vagy annál rövidebb záridőnél a maximális sorozatfelvételi sebesség a felvételi módtól függ.

Paraméterek

Ajánlott

Márka Sony

Bajonett

Bajonett Sony E
Fényképezőgép típusa Tükör nélküli

Tulajdonságok

Érzékelőhöz Full Frame
Objektív típusa Zoom
Min. gyújtótávolság 16 mm
Max. gyújtótávolság 35 mm
Maximális rekesznyílás 22
Szűrőátmérő 72 mm
Szűrő átmérője 72 mm

Funkciók

Funkció Por- és nedvességálló, Videóhoz (csendes motor)
Karbantartás típusa Automatikus
Fókusz technológiája Lineáris
Optikai stabilizátor Nem

Méret

Hossz 88,1 mm

Tömeg

Tömeg 353 g
Kód:  OS032ac1
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  SELP1635G.SYX
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20