Oldal frissítése

Sony FDR-AX1 Handycam

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony FDR-AX1 Handycam

A Sony FDR-AX1 csúcsszínvonalú professzionális kamera eleve tökéletes felvételek készítésére lett tervezve. A használt 4K felbontásnak (3840 x 2160) köszönhetően, ami akár négyszer jobb felbontást jelent a FullHD-hez képest, a videó rögzítése közben a legapróbb részleteket is felveszi. Az Exmor R CMOS szenzor mérete 1/2,3 ", felbontása 8,3 MPx és a fordított érzékelős technológia az alapja a tisztább és világosabb képeknek. A hátsó megvilágítási techniológia segítségével gyenge fényben is rögzíthető nagyszerű videó. A hihetetlenül gyors képfeldolgozó processzor lehetővé teszi a legnagyobb felbontású videofelvétel készítését akár 60 fps sebességgel, így nincs minőségromlás gyorsan mozgó tárgyak felvételekor sem. A kamera a rögzítéshez XAVC-S videóformátumot használ, ami gazdaságosabb, mint az XAVC korábbi verziói, és több helyet biztosít a memóriakártyán az ön videói számára.
A hang rögzítéséhez a nagyteljesítményű belső mikrofonon kívül két XLR típusú bemenetet is használ és ezeken keresztül professzionális külső mikrofont kapcsol hozzá. A kamera az élethű felvételek elkapásához a legendás Sony G-lens objektívot használja, ami extra alacsony szórású üveggel büszkélkedhet. A kiváló minőségű lencsék kitűnő, akár 20-szoros optikai zoomot eredményeznek. Az XQD típusú, nagy kapacitású gyors kártyák támogatásának köszönhetően semmi korlátozása nincs még a legnagyobb felbontás mellett sem. Kitűnő a számos beállítási lehetőség kézi vezérlésnél is. A kamera három korszerű ND szűrőt kínál a fénymennyiség beállításához, amely eléri a képi szenzort és egyéb funkciókat, melyek lehetővé teszik a tökéletes film-megjelenést. A jelenet kényelmes leforgatásához a keresőn kívül a kiváló minőségű LCD kijelző 3,5" átlóval. A kamera természetesen HDMI csatlakozóval is el van látva, hogy a videókat a nagy képernyőn lehessen nézni.

Paraméterek

Érzékelő mérete 1/2,3"
Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő felbontása 8,3 Mpx
Optikai zoom 20 ×
Kijelző mérete 3,5 "

Típus és működés

Típus Professzionális
Jellemzők Optikai képstabilizátor, Optikai kereső, Vezeték nélküli

Videó paraméterei

Videó-hangbeállítás Hang nélkül, Mono, Sztereó

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa SD, SDHC, SDXC, XQD

Kimenetek

Audio/Video HDMI, A/V (TV Kimenet)

Akkumulátor

Tápellátás típusa Akkumulátor

Méretek és tömeg

Szélesség 18,9 cm
Magasság 19,3 cm
Mélység 36,2 cm

Szín

Szín Fekete

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma USB kábel, AV kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter
Kód:  OT170a09
Termékszám:  FDRAX1EB.CEE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15