Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Sony ECM-W2BT

5 2 értékelés
85 790 Ft

Sony ECM-W2BT

Tetszeni fog

Sony ECM-W2BT prémium kategóriás vezeték nélküli mikrofon vlogoláshoz

A Sony ECM-W2BT vezeték nélküli mikrofon kristálytiszta hangot rögzít, függetlenül attól, hogy készíted a felvételt. A számos funkció és a három különböző felvételi mód azt jelenti, hogy a Sony ECM-W2BT vezeték nélküli kameramikrofon valóban mindenre készen áll, akár profi, akár amatőr vagy. A webináriumok, interjúk és sportkommentárok még sosem hangzottak ilyen tisztán. A Sony ECM-W2BT mikrofon még kétszemélyes felvételek során is kielégíti az összes hangszükségletet (egy személy a kamera előtt, egy a kamera mögött). A vezeték nélküli fő mikrofonon kívül a vevőegységben egy belső mikrofon is található, így nemcsak a kamera előtt álló személy hangja rögzíthető, hanem a kamera kezelőjének hangja is. A csomag egy praktikus szélvédőt is tartalmaz.

A Sony ECM-W2BT vezeték nélküli mikrofon legfontosabb jellemzői

Vezeték nélküli Bluetooth mikrofon

Technológia a nem kívánt zajok csökkentésére

Stabil kommunikációs átvitel 200 m-ig

3 üzemmód

Nagyfokú ellenállás a porral és nedvességgel szemben

Nagyszerű akkumulátor-üzemidő (akár 3 óra)

Csíptethető adó/vevő mikrofonnal

Mikrofon 3,5 mm-es bemenettel

MI aljzat támogatása

Teljesen kábelek nélküli felvételek készítése

A Sony ECM-W2BT mikrofon megszünteti a véletlen szétkapcsolás, a kezelési zajok és az összegabalyodott kábelek okozta gondokat. Az MI aljzattal felszerelt Sony fényképezőgépek által biztosított kényelmes hang- és tápcsatlakozókkal élvezheted a kábelek nélküli fényképezés előnyeit. Az ECM-W2BT mikrofonvevőhöz számos kamera és egyéb eszköz csatlakoztatható. A vevőkészülék egy 3,5 mm-es sztereó mini-csatlakozón keresztül csatlakoztatható olyan eszközökhöz, például számítógépekhez és digitális hangrögzítőkhöz, amelyek rendelkeznek hangbemenettel, de nem rendelkeznek MI-csatlakozóval.

Kis méret, könnyű kialakítás és rugalmas lehetőségek

A Sony ECM-W2BT mikrofon kompakt méretének köszönhetően ideális kültéri forgatáshoz. A mikrofonegység (adó) mindössze 27 grammos és a vevőegység 28 grammos tömegének köszönhetően a mikrofon nem nehezít el felvétel közben. A mikrofon három hangfelvételi móddal rendelkezik, amelyeket a környezettől függően választhatsz ki.
–Mic only: egyirányú kommunikáció esetén–Mix: kétirányú kommunikáció–RCVR: csak a vevővel való kommunikációra

Magas hangminőség

A Sony ECM-W2BT Bluetooth mikrofon kiváló hangminőséggel rendelkezik. Ezért olyan funkciókkal van felszerelve, amelyek csökkentik a környezetedből származó nem kívánt zajokat. Ez nagyobb tisztaságot és még jobb hangzást biztosít a vlogok vagy podcastok számára.

A Sony ECM-W2BT akár 200 m vezeték nélküli hatótávolsággal rendelkezik

A stabil vezeték nélküli kapcsolat jelentősen csökkenti a hangjelzés megszakadásának kockázatát, még nagy forgalmú, sok vezeték nélküli aktivitással járó környezetben is. A Sony ECM-W2BT mikrofon akár 200 m-es hangátvitelt is támogat jó látási viszonyok között. Ha a Sony ECM-W2BT mikrofont olyan kamerával használod, amely támogatja az MI aljzaton keresztül történő áramellátást, akkor akár 9 órán keresztül is képes leszel vezeték nélkül rögzíteni. Ha olyan kamerákkal használod együtt, amelyek nem támogatják az MI aljzaton keresztül történő áramellátást, a vevőegység akkumulátorának élettartama körülbelül három órára csökken.

Paraméterek

Mikrofon tulajdonságai

Irányjellemző Gömb
Mikrofon típusa Csiptetős
Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz

Csatlakozás

Csatlakozás 3,5 mm Jack

Tulajdonságok

Csomag része Zajszűrő
Alkalmas Beszéd

Tömeg

Tömeg 27 g
Kód:  OS038a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ECMW2BT.CE7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20