Oldal frissítése

Sony ECM-LV1

4,8 5 értékelés
13 990 Ft

Sony ECM-LV1

A Sony ECM-LV1 egy sztereó lavalier mikrofon 3,5 mm-es csatlakozóval

A Sony ECM-LV1 egy sztereó kardioid mikrofon, amelyet különböző típusú videokamerákkal és digitális rögzítő eszközökkel való használatra terveztek. Ez a mikrofon széles frekvenciatartományt és kiváló hangminőséget biztosít zenei előadások, konferenciák és egyéb rendezvények rögzítéséhez. A Sony ECM-LV1 a Sony ECM-W2BT mikrofonnal együtt használva még kényelmesebbé teszi a filmezést. Csatlakoztasd az ECM-LV1-et egy ECM-W2BT mikrofonhoz és egy digitális audiointerfésszel kompatibilis kamerához, és élvezd a zökkenőmentes filmezést anélkül, hogy aggódnod kellene, hogy milyen messzevan a fényképezőgép. és merre mutat.

A Sony ECM-LV1 mikrofon minőségi hangfelvételt biztosít

A lavalier mikrofon kristálytiszta hangzást biztosít a zajcsökkentéssel ellátott minden irányú érzékelésnek köszönhetően. De ha a Sony ECM-W2BT vezeték nélküli mikrofont és a több interfészes hangrögzítést támogató kamerákat használsz, az eredmények még jobbak lesznek.

A Sony lavalier mikrofon rugalmas használata

A rugalmas, csíptetővel ellátott forgatható klipsz segítségével a Sony ECM-LV1 mikrofon bármilyen kényelmes szögben felszerelhető. Lehetővé teszi a vízszintes (nyakkendő vagy hajtókar) és a függőleges (zseb) közötti bármilyen tájolást. Az egyszerű, fekete miniatűr kialakítás biztosítja, hogy a mikrofon észrevétlen maradjon a ruházaton. Kompakt és könnyen hordozható Sony ECM-LV1 mikrofon, hossza 32 mm, átmérője 11 mm.

Szélvédelem és széles körű kompatibilitás

A Sony ECM-LV1 mikrofon szélvédelemmel van ellátva, hogy csökkentse a szélzajt és a hangszóróból kiáramló zajt. Az eredmény tiszta és kiegyensúlyozott hangzás, még akkor is, ha a szabadban, szeles időben készítesz felvételeket. A 3,5 mm-es jack csatlakozónak köszönhetően a Sony ECM-LV1 mikrofon számos eszközzel kompatibilis. Legyen szó telefonokról, tabletekről, hangrögzítőkről vagy laptopokról.

A Sony ECM-LV1 lavalier mikrofon legfontosabb jellemzői

  • Omnidirekcionális lavalier/hajtóka mikrofon
  • Forgatható csat klipsszel a rögzítéshez
  • Analóg kimeneti csatlakozók 1×1/8"/3,5 mm-es TRS dugó
  • A mikrofon 1 m hosszú vezetékkel rendelkezik
  • Könnyű rögzítés szorítóval
  • Kompakt méretei és alacsony tömege megkönnyíti a használatát

Paraméterek

Mikrofon tulajdonságai

Irányjellemző Gömb
Mikrofon típusa Csiptetős
Min. frekvencia 50 Hz
Max. frekvencia 15 000 Hz

Csatlakozás

Csatlakozás 3,5 mm Jack
Kábelhosszúság 0,1 m

Tulajdonságok

Csomag része Szélfogó
Alkalmas Beszéd
Kód:  OS038b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ECMLV1.SYU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15