Oldal frissítése

Sony ECM-B1M

5 1 értékelés
140 890 Ft

Sony ECM-B1M

SONY ECM-B1M VLOGGER MIKROFON

Kompakt és könnyű shotgun mikrofon

Készíts vlogokat, videókat és rengeteg más tartalmat kiváló hangminőségben az új Sony ECM-B1M mikrofonnal. Beépített digitális audiointerfésszel rendelkező kompatibilis fényképezőgépek univerzális aljzatán keresztül csatlakoztatható. A hangjel ezután digitális formában, minőségveszteség nélkül, közvetlenül a kamerához kerül. A Sony ECM-B1M vlogger-mikrofon tápellátása is így történik, így nincs szükség bonyolult kábelkezelésre. Az áttekinthető kezelőszervek segítségével egyszerűen átkapcsolható az üzemmód, hogy lehetővé tegye az analóg interfésszel rendelkező kamerák használatát.A Sony ECM-B1M mikrofon három irányítási módot kínál - irányított, egyirányú és mindenirányú).

Sony ECM-B1M mikrofon
Sony ECM-B1M mikrofon
Sony ECM-B1M mikrofon

A Sony ECM-B1M mikrofon főbb jellemzői

Három kapcsolható útválasztási lehetőség (irányított, egyirányú és mindenirányú)

A Sony ECM-B1M összesen 8 nagy teljesítményű mikrofont tartalmaz

A mikrofon a kívánt irányból veszi fel a hangot, és tompítja a környezeti, nem kívánt hangokat

Mechanikus zajszűrés és mélyszűrő

Univerzális aljzat, amely kompatibilis a digitális interfésszel

Kompakt és könnyű kialakítás

Kábel- és elemmentes kialakítás

Praktikus kezelőszervek közvetlenül a mikrofonon

Szélvédelemmel együtt

A Sony mikrofon előnyei


Sony ECM-B1M mikrofon

Tökéletes minőséget biztosít

A Sony ECM-B1M-ben összesen 8 mikrofon található, újonnan kifejlesztett sugárformáló algoritmussal. Ezért a mikrofon képes elnyomni a tengelyen kívüli hangokat. A Sony ECM-B1M mikrofon fejlett, részletesen finomhangolt kialakítással rendelkezik, amely elnyomja az ütéseket és a rezgéseket, és hatékonyan minimalizálja az alacsony frekvenciájú vagy kezelési zajt. A kábelek hiánya viszont biztosítja, hogy nem keletkezik a csatlakozók és kábelek által okozott mechanikus zaj.

Sony ECM-B1M mikrofon

Szélvédelem mellékelve a mikrofonhoz

A Sony ECM-B1M vlogger-mikrofont szőrös szélvédővel kapod, amelyet a szabadban történő felvételek készítésekor fogsz értékelni. Ez a funkció hatékonyan csökkenti a szélzajt, így jobban képes felvenni a környezeti hangokat. A Sony alacsony küszöbű mikrofonszűrője képes eltávolítani az alacsony frekvenciájú zajokat, ami javítja a hangfelvétel általános minőségét, és megkönnyíti az utómunkát.

Sony ECM-B1M mikrofon

A Sony vlogger mikrofonja letisztult kezelőszervekkel rendelkezik

A Sony ECM-B1M mikrofon sokoldalúságát egy praktikus vezérlő támogatja, amely még egyszerűbbé teszi a felvételt. Az analóg kimenet pedig biztosítja a kompatibilitást a kamerák széles skálájával. A csillapítás még egyszerűbbé teszi az optimális jelszint beállítását.

Sony ECM-B1M mikrofon

Nincs vezeték, nincs gond

Egyszerűen csatlakoztasd a Sony ECM-B1M streaming mikrofont a kompatibilis kamerák univerzális aljzatához, így közvetlen tápellátást és hangcsatlakozást biztosítva. Nincs szükség kábelekre vagy elemekre. A Sony intelligens univerzális mátrixa páratlan csatlakoztathatóságot és kényelmes működést kínál. A Sony ECM-B1M mikrofonnal teljes rugalmasságot és mobilitást biztosít a felvételek során.


Paraméterek

Mikrofon tulajdonságai

Működési elv Dinamikus
Irányjellemző Puskamikrofon
Mikrofon típusa Külső vakusínhez
Min. frekvencia 40 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz

Csatlakozás

Csatlakozás MI shoe

Tulajdonságok

Funkciók Iránykarakterisztika kapcsoló
Csomag része Tok, Szélfogó
Alkalmas Fényképezőgép

Tömeg

Tömeg 73 g
Kód:  OT320r9
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ECMB1M.SYU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10