Oldal frissítése

Sony DWZ-M70

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony DWZ-M70

Vessen egy pillantást a Sony világszerte elismert termékére. Ez a minőségi mikrofon-szett a híres márkajelzéssel együtt minden igényt kielégít. A készülék megvásárlásával olyan lehetőség kínálkozik az Ön számára, amely vezeték nélküli kapcsolatot kínál a beszéd- és énekhang legmagasabb minőségű megnyilvánulása mellett.

Legfontosabb jellemzők

  • Digitális, vezeték nélküli mikrofon- és vevő szett
  • Két működési frekvencia
  • Grafikus, 5-sávos hangszínszabályzó
  • Színes LCD kijelző
  • 24bit PCM digitális hang
  • Szimmetrikus és aszimmetrikus kimenet
  • All-metal design
  • Mikrofontartót és két antennát tartalmaz

Vezeték nélküli minőség

Ez a mikrofonkészlet ZTX-M02RC vezeték nélküli digitális mikrofonból és ZRX-M70 half-rack vevőkészülékből áll. Ha a legmegfelelőbb lehetősget választaná, tökéletes minőségű, 24 bites lineáris PCM digitális átvitel vár Önre, mely a legkiválóbb hangélményt kínálja. Kerülje el a hagyományos analóg vezeték nélküli rendszereknél jellemző hangelfojtásokat. Magas mikrofonos kompatibilitás érhető el cserélhető mikrofonfejjel, így harmadik féltől származó termékkel is használhatja az eszközt.

A vevő átviteli beállításait két üzemmódban lehet személyre szabni. A jelet 5 sávos grafikus equalizerrel állíthatja be. A beállított értékek a színes LCD kijelzőn jelennek meg, mely a készülékház elején található, magas minősége miatt tökéletesen olvasható. Biztosan elégedett lesz az all-metal kivitelezéssel is, ami hozzájárul a termék hosszú élettartamához.

 

Paraméterek

Mikrofon tulajdonságai

Min. frekvencia 10 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Kód:  OT320t2a
Termékszám:  DWZ-M70
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15