Oldal frissítése

Sony DSX-A400BT

4,4 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony DSX-A400BT

Utazáskor is repül az idő, ha jó zenét hallgat. A Sony médiavevő erőteljes és gazdag hangzása mellett egy sor innovatív zenelejátszási funkcióval is büszkélkedhet. A hagyományos USB és AUX bemeneten kívűl NFC csatlakozási lehetősségel is bír, amely hihetetlen mértékben megkönnyíti a Bluetooth párosítást.A mobiltelefonja pillanatok alatt kapcsolódik az eszközhöz, és a fejlett audio technológiának köszönhetően már élvezheti is a 4 x 55 W-os erősítés biztosította gazdag hangzást.

Legfontosabb jellemzői

  • Dynamic Reality Amplifier 2 tiszta és erőteljes hangzásért
  • MTP-kompatibiliás  Android és iOS Siri rendszerekhez
  • Vezeték nélküli Bluetooth átvitel és NFC-kapcsolat
  • MEGA BASS erősítés és ötsávos hangszínszabályozó
  • Tökéletesen olvasható képernyő
  • Zenelejátszás elülső USB-porttal
  • Csatlakozás bármely zenelejátszóra 3,5 mm-es AUX bemenettel

Adjon rá kakaót!

A Dynamic Reality erősítő tiszta és természetes hangzást biztosít bármilyen hangerőnél. A Dynamic Reality 47% -kal alacsonyabb belső ellenállásal rendelkezik mint a hagyományos erősítők, így nagyban csökkenti a zajszintet és ezáltal a tiszta hangzás új dimenzió tapasztalhatók meg.  Nyugodtan bömböltetheti a zenét, semmilyen torzítást nem fog hallani.

 Android és iOS barát

Az MTP-kompatibilitásnak (Media Transform Protocol) köszönhetően telefonján továbbra is elérhetők a telefonáláshoz kapcsolódó funkciók: hívásfogadás, üzenetküldés, email olvasás, és természtesen zenegyűjteményéhez is hozzáfér. A Siri-kompatibilis iPhone készülékét a Siri Eyes Free funkció révén anélkül vezérelheti, hogy azt kivenné a zsebéből. Csak nyomja meg a hangerő gombot a Siri hangutasítások aktiválásához, amelyek segítségével hívást kezdeményezhet, navigálhat, emlékeztetőket állíthat be és számos egyéb tevékenységet végezhet. Még arra is képes, hogy szöveges üzeneteit felolvassa, sőt, lehetőséget biztosít arra, hogy biztonságosan megválaszolja őket, anélkül, hogy telefonjához érne.

Hangolódjon rá!

Nem számít, hogy ön zenei mindenevő vagy csak egyféle stílust kedvel, az ötsávos hangszínszabályozóval nem érheti csalódás. A saját igényeire szabhatja a hangzást, így válik tökéletessé. A MEGA BASS két erősítési módja lehetővé teszi a hozzáadott basszus mértékének kiválasztását, az ötsávos hangszínszabályozóval pedig még pontosabban alakíthatja a hangzást.

Stílus és praktikum

A médiavevő kialakításánál a praktikusság és az esztétikum egyforma hangsúlyt kapott. A praktikai elvárásoknak eleget tesz a Vertical Alignment kijelző, amely a hagyományos képernyőkénél nagyobb látószöggel és ötször nagyobb kontraszttal rendelkezik, így mindig könnyű olvasni. A dal ütemére pulzáló LED lámpák, pedig stílusosak és izgalmat csempésznek minden utazásba.

Műszaki adatok:

Erősítő:
Maximális kimenő eljesítmény: 4 x 55 W

Tuner:
RDS EON
Előrebeállítás: FM 18/6 MW / LW 6

Csatlakozás:
USB (elülső)
Bluetooth
AUX bemenet (elülső)
2 × előerősített kimenet (hátsó + mélynyomó)

Hangszínszabályozó beállítások:
5

Méretek:
178 × 50 × 120 mm

Tömeg:
0,7 kg

 

Paraméterek

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül
Csatlakozók USB, AUX / Line IN

Felszerelés és funkció

Felszerelés Bluetooth, NFC
Tulajdonságok RDS, Levehető előlap
Funkciók Hangszínszabályzó
Támogatott formátumok MP3, AAC, WMA

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő 4×55 W

Méretek

Rádió mérete 1 DIN
Szélesség 178 mm
Magasság 50 mm
Mélység 120 mm
Kód:  JW906w4
Termékszám:  DSXA400BT.EUR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15