Oldal frissítése

Sony DSX-A200UI

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony DSX-A200UI

Hallgassa kedvenc zenéit vezetés közben a gazdag zenelejátszás biztosításával a megfelelő, kiemelkedően jó hangulat érdekében. A  négy 55W-os csatornával olyan hangzást biztosít, amellyel az egész autót megtöltheti. Bármiylen hangerőn garantált a nagyobb teljesítmény és a tiszta, természetes hangzás, emellett a Dynamic Reality második erősítője biztosítja a zaj csökkentését, a kimenet pedig egy új tisztasági szintet produkál. Még egészen magas hangerőn sem tapasztal jelentős torzulást.

Legfontosabb jellemzői

  • Dynamic Reality Amplifier 2 a tiszta és erőteljes hangzásért
  • MEGA BASS bassszus fokozás
  • Továbbfejlesztett képernyő olvashatóság
  • Zenelejátszás az elülső USB-porton keresztül
  • Csatlakozás bármely zenelejátszóhoz 3,5 mm-es AUX kábellel

Dübörgő ritmusok

Élvezze az azonnali bass boost-ot ami felerősíti a ritmust, ami ezáltal jobban is szól. Aktiválja a Mega Bass funkciót az annak dedikált gombbal amely a készülék közepén helyezkedik el. A hagyományos basszus erősítőkkel ellentétben ez a készülék minimalizálja a Mega Bass torzítását bármilyen hangerő beállításon, így ha beállítja a megfelelő frekvenciát optimális teljesítményt tapasztalhat.

Ezernyi dal az autójában

Szeretne digitális hozzáférést a zenéhez útközben is? Játssz le dalait az az elülső USB porton keresztül csatlakoztatott flash meghajtóról. Így egészen nagy tárhellyel rendelkezhet a zenék tárolására, ahol akár egész gyűjtemények is elférnek, tehát bőven rendelkezik majd választékkal. Azonban bármely eszközről tud zenét lejátszani. Egyszerűen csatlakoztassa a 3,5 mm-es kábelt a kimeneti portból, fülhallgató csatlakozattására pedig használja a rádió AUX bemenetét.

Felhasználóbarát

Az előlap stílusosan ki van világítva, de nem vakít, emellett pedig innovatív kijelzővel van ellátva, hogy a vezető számára tökéletesen olvasható legyen nappal és éjszaka egyaránt. A kijelző ötször nagyobb kontraszttal büszkélkedhet, mint a hagyományos kijelzők. Sőt, oldalról nézve könnyebb az olvasása is, tehát az információk olvasása rendkívül kényelmes.

Műszaki adatok:

Erősítő:
Maximális kimeneti teljesítmény: 4 x 55 W

Tuner:
RDS EON
Előre beállított: FM 18/6 MW / LW 6

Csatlakozás:
USB (elől)
AUX bemenet (elől)
Elő erősített kimenet

Méretek:
178 × 50 × 120 mm

Súly:
0,7 kg

 

Paraméterek

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül
Csatlakozók USB, AUX / Line IN

Felszerelés és funkció

Tulajdonságok RDS, Levehető előlap
Funkciók Támogatás Apple készülékekhez, Támogatás Android készülékekhez, Hangszínszabályzó, Bass boost
Támogatott formátumok MP3, AAC, WMA

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő 4×55 W

Méretek

Rádió mérete 1 DIN
Szélesség 178 mm
Magasság 50 mm
Mélység 120 mm
Kód:  JW906y
Termékszám:  DSXA200UI.EUR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20