Oldal frissítése

Sony CyberShot DSC-WX220

4,7 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony CyberShot DSC-WX220

Elég egy pillantás
Nagy zoom, kompakt méret.
Tökéletesen boldogul a közeli és a távoli dolgok megörökítésével, de a köztes régióban is remekel. Kristálytiszta fotókat készít, ha ránagyítunk valamire, és gyenge fényviszonyok mellett sem áll meg a tudománya.
 
Full HD
Rögzítsd HD felbontásban az eseményeket
Ezzel a kis fényképezőgéppel Full HD felbontásban, másodpercenként akár 60 képkockás sebességgel készíthetsz nagyszerű minőségű videókat a képstabilizátornak köszönhetően..
 
 
20,4 MP Exmor R CMOS érzékelő
Az elsőrangú érzékelőnek megvan minden tulajdonsága, ami az elsőrangú felvétel készítéséhez kell: kiváló érzékenység, óriási dinamikatartomány, felülmúlhatatlan részletesség és alacsony zajszint..
BIONZ X képfeldolgózó processzor
A Sony legújabb képfeldolgozó processzora a lehető legjobb minőséget biztosítja: élethű színvisszaadás, még jobb zajszűrés és hihetetlenül élethű részletek gyors feldolgozással párosítva..
Nová generace kvality
Stabilní záběr i při přiblížení
Szabad kezet kap rendezői éned
Készítsd házi videóidat igazi filmes színvonalon. A Sony fényképezőgépe tiszta és éles felvételt biztosít Full HD felbontásban. Az intelligens képstabilizátornak köszönhetően mozgás vagy közelítés közben is remegés nélküli marad a kép .
Wi-Fi & NFC
 
Képhatások széles skálája
 
Okostelefonnal távirányítható
 
Okostelefon mint távirányító
A Smartphone Remote alkalmazással okostelefonról módosíthatóak a fényképezőgép beállításai, közelíthetünk vagy kezelhetjük az exponáló gombot..
Kód:  OS069f2np
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10