Oldal frissítése

Sony CP-V3AB fekete

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony CP-V3AB fekete

Használja a okosmobiltelefonját, ha hosszú útra megy? Ha igen,, akkor egészen biztosan ismeri azt a kellemetlen érzést, amikor valamit el kell intéznie és éppen akkor van lemerülőben az akkumulátor a telefonjában. Elég gyakran előfordulhat, ha nincs a közelben konnektor a hagyományos elektromos hálózathoz. Ilyenkor ideális megoldás a problémájára a nagy teljesítményű Sony CP-V3AB mobil töltő.

Ennek a powerbanknak köszönhetően teljesen űjra tudja tölteni az okostelefonját vagy más kompatibilis eszközét űtközben is. A töltő egy szabványos micro USB interfészt használ a csatlakoztatott készülék újratöltéséhez.

A fő előnyök

  • Kis súly és kompakt méret
  • Bárhol biztosítja az okostelefonja gyors újratöltését
  • Más eszközökkel is használható, amelyek micro USB vagy USB bemenettel rendelkeznek

Nagy teljesítmény és kitűnő kiegészítők

A töltő 3000 mAh kapacitása elég tisztességes erőt képvisel a mobiltelefon vagy más eszköz többszöri újratöltéséhez. A töltő klasszikus USB porttal rendelkezik, amelyen keresztül a vezetékes hálózatból tud felvenni elektromos energiát. ( Adapter szükséges hozzá) Azonos bemeneti csatlakozó alzatot használ a telefonja vagy más micro USB kompatibilis eszköze újratöltéséhez.

A csomag tartalmaz egy AC adaptert és Micro USB/USB töltő kábelt.

Mindig Önnel

Köszönhetően a vékony és könnyű kialakításának, könnyedén hordozható. Mérete megegyezik egy kis okos telefon méretével, így csak minimális helyet foglal el. Hála a modern formai kialakításának megfelelően beleillik az egyéb mindenféle más stílusú kiegészító tartozékai közé.

Paraméterek

Méret

Szélesség 38,8 mm (3,88 cm)
Magasság 99 mm (9,9 cm)
Mélység 19 mm (1,9 cm)

Kapacitás

Kapacitás 3 000 mAh

Kimenetek

Kimenetek USB-A
Kimenetek száma összesen 1

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 1,5 A
Max. kimeneti feszültség 5 V

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók LED-es állapotjelző

Tömeg

Tömeg 86 g
Kód:  JU055g
Termékszám:  CP-V3AB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05