Oldal frissítése

Sony CP-V10AB fekete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony CP-V10AB fekete

Hosszabb utazások során is használja okostelefonját? Így annak töltése időnként némi fejtörőt okozhat. Akár az is előfordulhat, hogy nem áll rendelkezésre hálózati konnektor vagy autós töltő. Az ilyen szituációkban jelent megoldást a fekete kivitelezésű, nagy teljesítményű Sony CP-V10AB Power Bank.

Segítségével okostelefonját akár négy alkalommal teljesen feltöltheti. A töltés standard microUSB csatlakozó segítségével történik.

Legfontosabb előnyök

  • Csekély tömeg, kompakt méret
  • Okostelefon négyszeri feltöltését biztosítja
  • Egyszerű kezelhetőség
  • Más microUSB vagy USB csatlakozóval rendelkező eszközzel is használható

Nagy teljesítmény, gazdag felszereltség

A töltő kapacitása elegendő mobiltelefon vagy más eszköz akár többszöri feltöltéséhez is. A Li-Pol akkumulátor 10 000 mAh teljesítménnyel rendelkezik. A külső akkumulátor hálózati adapter segítségével klasszikus USB bemeneten keresztül tölthető. Okostelefonok és egyéb eszközök töltésére ugyancsak ez a bemeneti csatlakozó szolgál.

A hálózati AC adapter, valamint a microUSB/USB töltőkábel a csomag részét képezi.

Mindig Önnel

Az eszköz könnyű és vékony konstrukciójának köszönhetően könnyen hordozható. Hasonló méretekkel bír akárcsak egy kis méretű okostelefon - így tárolása minimális helyet vesz igénybe. A modern designnak köszönhetően egyéb tartozékai tökéletes kiegészítője lesz.

 

Paraméterek

Kapacitás

Kapacitás 10 000 mAh

Kimenetek

Kimenetek száma összesen 2

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 1,5 A
Max. kimeneti feszültség 5 V

Tömeg

Tömeg 245 g
Kód:  JU055j3
Termékszám:  CP-V10AB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05