Oldal frissítése

Sony CP-S15S ezüst

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony CP-S15S ezüst

Gyakran használja okostelefonját utazásai során? Akkor biztosan szükséges annak újratöltése. Előfordulhat azonban, hogy nem fér hozzá a hagyományos elektromos hálózathoz. Ebben az esetben segítségére lehet a nagy teljesítményű mobil töltő, a Sony Power Bank CP-S15S ezüst színben.

Ez segít abban, hogy akár 6 kompatibilis készüléket teljesen fel tudjon tölteni vele, legyen az okostelefon vagy egyéb jellegű készülék. Az töltés szabványos micro USB porton keresztül történik.

A főbb előnyei

  • Kis súly és méret
  • 6 készülék töltésének iztosítása
  • 2 eszköz töltése egyszerre
  • Áthaladás-funkció - akkumulátor töltő és a készülékek egyszerre történő töltése
  • Mobiltelefonokon kívül más microUSB és USB bemenettel rendelkező eszközök töltése

Nagy teljesítmény, gazdag felszereltség

A töltő elég erős ahhoz, hogy mobiltelefont vagy más egyéb eszközt újra feltöltsön. A Li-Pol akkumulátor tisztességes 15000 mAh-es kapacitással rendelkezik. A töltőn megtalálható a klasszikus USB bemenet, mellyel az adaptert a hálózathoz tudja csatlakoztatni. Ezta típusú bemenetet használhatja az okostelefonja vagy más, mikro USB porttal rendelkező eszköz töltésére is.

Az egyik előnye, hogy egyszerre két eszköz töltésére is képes. Az áthaladás-funkció segítségével még maga a töltő készüléke is töltődik. A csomag tartalmazza a Micro USB / USB töltő kábelt.

Vigye magával

A vékony és könnyű kialakításnak köszönhetően egyszerűen hordozható. A mérete hasonló egy okostelefonéhoz, így csak egészen minimális helyet foglal. A modern design-nak hála nagyszerűen passzol majd az egyéb eszközeinek stílusához.

Paraméterek

Méret

Szélesség 76 mm (7,6 cm)
Magasság 133 mm (13,3 cm)
Mélység 25 mm (2,5 cm)

Kapacitás

Kapacitás 15 000 mAh

Kimenetek

Kimenetek USB-A
Kimenetek száma összesen 2

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 3,9 A
Max. kimeneti feszültség 5 V

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók LED-es állapotjelző

Tömeg

Tömeg 390 g
Kód:  JU055s2
Termékszám:  CP-S15S
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10