Oldal frissítése

Sony CMT-SBT40D

3,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony CMT-SBT40D

Ez a kitűnően felszerelt SONY CMT-SBT40D mikrorendszer többféle módon képes lejátszani kedvenc zenéit. A rendszer kiváló hangzást és széles választékú kapcsolatot biztosít. Így le tudja játszani a zenét a CD-ről vagy hallgathatja kedvenc rádióállomásait az FM tuner segítségével. Miután csatlakoztatja a TV-hez, meg lehet nézni filmeket még DVD-ről is. Ennél a modellnél sem hiányozhat a Bluetooth és az NFC vezeték nélküli technológia, amelyek lehetővé teszik a kapcsolódást egy okos készülékkel egy gombnyomással. A klasszikus designjával - egy fő egység és két hangszóró - a CMT-SBT40D valódi dekorációvá válik minden szobában.

Legfontosabb jellemzők

  • Univerzális mikrorendszer, amely lejátszik zenét és videót is
  • Támogatja a vezeték nélküli Bluetooth és NFC technológiákat
  • Lejátszás USB-ről
  • Lehetőség van a mobiltelefonok és tabletek USB-n keresztüli töltésére
  • Miután csatlakozik a TV-hez, filmeket lehet lejátszani DVD-ről
  • Beépített FM tuner (20 beállítható csatorna)
  • Összteljesítmény 50 W
  • Stílusos design
  • Videó és fejhallgató kimenet

Kiváló hang, nagy teljesítmény

Élvezze a csúcs hangminőséget 50 W-os (25 W x 2) maximális teljesítmény mellett. A két szélessávú hangsugárzó szépen kiegyensúlyozott hangzást nyújt a teljes frekvenciatartományban, ezáltal minden dallam egyértelműen és tisztán hallható. A Mega Bass mód biztosítja a tökéletes mély hangokat. Válassza ki az ideális beállítást az éppen hallgatott műfajhoz - a hét sávos equalizer számos előre beállított módot tartalmaz, mint például az R'n'B, hip hop, rock és így tovább.

Mindenféle zene egy helyen

Az előlapon megtalálható egy világos kijelző, egy gomb a be- és kikapcsolásra, egy hangerőszabályzó gomb, egy USB port és egy fejhallgató kimenet. Az USB bemenet nemcsak arra szolgál, hogy a zenét a flash drive-ról le lehessen játszani, hanem ezen keresztül tölteni lehet a mobil eszközöket is. A beépített FM rádió RDS-vel lehetővé teszi legfeljebb 20 kedvenc állomás mentését. Az NFC segítségével azonnal párosítani lehet a mobiltelefont vagy a tabletet a CMT-SBT40D-vel. Amennyiben az eszköz nem rendelkezik ezzel a funkcióval, akkor használható a szabványos Bluetooth szolgáltatás. A csomag tartalmaz még egy távirányítót is a kényelmesebb használat érdekében.

Paraméterek

Csatlakozás és lejátszás

Kapcsolódás Bluetooth

Rádió

Tuner típusa FM
Előbeállítások száma 20 ×

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 50 W

Méret & súly

Lejátszó szélessége 170 mm
Lejátszó magassága 132,5 mm
Lejátszó mélysége 222 mm
Hangszóró szélesség 132,5 mm
Hangszóró magasság 214 mm
Hangszóró mélysége 207 mm
Tömeg 4,8 kg
Kód:  JW136e
Termékszám:  CMTSBT40D.CEL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20