Oldal frissítése

Sony CDX-G1200U

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony CDX-G1200U

A Sony CDX-G1200U egy piros háttérvilágítással rendelkező 1-DIN-es autórádió. A beépített CD-lejátszó mellett egy Android Open Accessory 2.0 technológiával kompatibilis USB porttal is rendelkezik, amely megkönnyíti az Android okostelefonján tárolt zeneszámok böngészését. Előnye, hogy a telefon kijelzőjén keresztül egyszerűen tudunk zenét választani. Az USB csatlakozón keresztül akár egy pendriveról is játszhat le zeneszámokat. Természetesen nem hiányzik a klasszikus AUX IN bemenet sem. Az út csodálatos hangulatát a zene dallamára dinamikusan változó piros háttérvilágítás egészíti ki.

A Sony CDX-G1200U autórádió legfontosabb jellemzői

  • 4 × 55 W
  • Dinamikus basszus növelés az EXTRA BASS funkciónak köszönhetően
  • Az Androidos okostelefon bármely alkalmazásából képes zenét lejátszani
  • Állítható 10 sávos hangszínszabályzó karaoke móddal
  • Levehető előlap

Kiváló minőségű autórádió számos funkcióval

A CDX-G1200U autórádió számos praktikus funkciót kínál. Ilyen például az "Extra Bass" üzemmód, amelyet a megjelölt gomb megnyomásával lehet aktiválni és extra erős basszust ad a zeneszámhoz. A 10 sávos grafikus hangszínszabályzó használata lehetővé teszi kedvenc zenéje testre szabását. Tehát kiválaszthatja a 10 előre definiált beállítás közül azt, amelyik a legszimpatikusabb, vagy használhatja akár a karaoke módot is.
Ez a modell lehetővé teszi, hogy a kompatibilis járművek kormánykerekén elhelyezett irányítógombokat használjuk. Az autórádió konfigurálható bemenettel rendelkezik. A Vertical Aligment technológiával, széles betekintési szöggel és akár 5x nagyobb kontraszttal rendelkező LCD kijelző minden helyzetben nagyszerűen olvasható marad. A Sony CDX-G1200U autórádió támogatja a FLAC fájlok lejátszását is. A beépített erősítő 55 W teljesítményt kínál.

Paraméterek

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó CD
Csatlakozók USB, AUX / Line IN

Felszerelés és funkció

Tulajdonságok Levehető előlap
Funkciók Támogatás Android készülékekhez, Bass boost
Támogatott formátumok MP3, FLAC, WMA

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő 4×55 W

Méretek

Rádió mérete 1 DIN
Szélesség 178 mm
Magasság 50 mm
Mélység 177 mm
Kód:  JW906u7a
Termékszám:  CDXG1200U.EUR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05