Oldal frissítése

SONY BRAVIA CAM

5 2 értékelés
74 890 Ft

SONY BRAVIA CAM

Sony BRAVIA CAM — Út az intelligensebb tévézési élmény felé

Az új Sony BRAVIA CAM készülékkel minden alkalommal optimális audiovizuális élményt élvezhetsz - bármikor. A Sony BRAVIA CAM az Ambient Optimisation technológia segítségével érzékeli, hogy Te hol tartózkodsz a szobában, és ennek megfelelően állítja be a televízió hang- és képi beállításait. A kamerán keresztül akár videóbeszélgetéseket is folytathatsz szeretteiddel, valamint a webkamera felismeri, ha eltávolodsz a tévétől. Ekkor aképernyő az energiafogyasztás csökkentése érdekében elhalványul. Ezenfelül még a tévé távirányítóját sem kell használnod, mivel a Sony kamerája támogatja a gesztusvezérlést.

Optimális tévénézési élmény

A Sony BRAVIA CAM rendelkezik az Ambient Optimisation Pro technológiával, amely mindig a szobában elfoglalt helyzettől függően kalibrálja a képet és a hangot a lehető legjobb televíziózási élmény érdekében. A Sony BRAVIA CAM képes beállítani a tévé fényerejét, optimalizálni a hangszórókat az ideális hangirány érdekében, és beállítani a párbeszédek hangerejét. Így nem kell aggódnod a tévé kalibrálása miatt, amikor helyetváltoztatsz.

A Sony BRAVIA CAM minőségi videohívásokat is lehetővé tesz

Élvezd a videohívásokat családoddal és barátaiddal nagyképernyős tévéden a Sony BRAVIA CAM segítségével. Nem kell többé keresned az optimális pozíciót, hogy mindenki elférjen a laptop vagy a telefon kamerája előtt. A Sony BRAVIA CAM könnyedén rögzít téged még akkor is, ha egy nagy csoportban ülsz egy kanapén.

Automatikus energiatakarékos üzemmód

Amikor eltávolodsz a tévétől, a Sony BRAVIA CAM webkamera érzékeli ezt, és energiatakarékos üzemmódba kapcsol. Ez segít az áram megtakarításában. A képernyő automatikusan elsötétül, amíg távol vagy.

A Sony BRAVIA CAM lehetővé teszi a tévé vezérlését gesztusok segítségével

Nem kell többé a tévé távirányítójáért nyúlnod, mivel a Sony BRAVIA CAM segítségével gesztusokkal vezérelheted tévédet. Könnyen válthatsz csatornát, változtathatod a hangerőt vagy kikapcsolhatod a tévét. Mindezt egyszerű kézjelekkel.

Proximity Alert funkció

A kamera repertoárjában van egy hasznos funkció, amely segít abban, hogy a tévétől biztonságos távolságban legyél. A Sony BRAVIA CAM érzékeli, ha a néző nem tartja be az ajánlott távolságot. Ekkor a TV képernyőjén figyelmeztetés jelenik meg, amely emlékezteti a nézőt, hogy lépjen hátrébb. A figyelmeztetés eltűnik, amint a távolság megfelelővé válik.

A Sony BRAVIA CAM webkamera legfőbb tulajdonságai

  • Kompakt mérete lehetővé teszi az egyszerű rögzítést az okostévé keretéhez
  • Részletgazdag Full HD felbontás (1920 × 1080 px)
  • A kamera érzékeli, hogy hol tartózkodsz a szobában, és ennek megfelelően vezérli a kép- és hangbeállításokat.
  • A Sony BRAVIA CAM széles betekintési szöggel rendelkezik, így kényelmes videobeszélgetést tesz lehetővé a családdal és a barátokkal akár a foteledből is.
  • Automatikus energiatakarékos üzemmód; amikor eltávolodsz a tévétől, a képernyő elsötétül.
  • Vezérlés egyszerű gesztusokkal, anélkül, hogy fel kellene venned a távirányítót
  • A Proximity Sensor figyelmeztet, ha túl közel ülsz a TV-hez (a figyelmeztetés megszűnik, ha biztonságos távolságban ülsz.

Paraméterek

Felbontás

Maximális videófelbontás Full HD (1920 × 1080 px)

Tulajdonságok

Jellemzők Mozgásérzékelő

Méret & súly

Tömeg 400 g

Szín

Szín Fekete

Elhelyezés

Rögzítés Klippes
Kód:  Sony22_01
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CMUBC1.CE7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20