Oldal frissítése

Sony Bluetooth Sztereó Headset SBH54 fekete

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony Bluetooth Sztereó Headset SBH54 fekete

Modern és stílusos vezetéknélküli fejhallgató, amely teljes egészében megváltoztatja telefonálási szokásaidat. Kompakt kivitelezésének és a Bluetooth technológiának köszönhetően mindig használatra készen áll. Használhatod zenehállgatásra is, de legpraktikusabb tulajdonása, hogy a másik szobában lévő telefonodat is felveheted a készülék segítségével. A modern design-nak köszönhetően divatos kiegészítő is, valamint kiemeli szakmai stílusodat is. Vízálló váza van, így bármilyen időjárási viszony közepette használhatod, nem számít, hogy otthon, az irodában, vagy esőben vagy.

Legfontosabb jellemzői

  • Bármikor és bárhol tudsz hívást fogadni a Bluetooth és NFC technológiáknak köszönhetően
  • Könnyen használhatod vele az FM-rádiót vagy akár zenét is hallgathatsz róla közvetlenül
  • Beépített kijelző az információk gyors ellenőrzéséhez
  • Beszélgetési idő akár 4 óra, töltési idő 1 óra
  • Méretek 17,7 × 16,8 × 70 mm
  • Alkalmazások Androidhoz
  • Kompakt méretek, esőálló váz
  • 3,5 mm-es bemenettel, könnyen csatlakoztatható fejhallgató

Tökéletes hangátvitel

Annak ellenére, hogy egy miniatűr eszközról van szó, a fejhallgatót fejlett HD Voice technológiával látták el, amelynek segítségével tökéletes hallatszik a hangod a beszélgetések közben. A beépített mikrofon megszűri a visszhangokat, szelet és zajokat, így családtagjaid, munkatársaid és barátaid tökéletesen hallhatják a hangodat.

Többfunkciós kijelző a nagyobb kényelemért

Minden bejövő hívás, az aktuális FM rádiócsatorna, a játszott zeneszámok megjelennek a kijelzőn. Ez teljesen új távlatokat nyit a kommunikáció és szórakozás terén, és neked minimális erőfeszítéseket sem kell tenned ennek érdekében.

Kód:  SOM3155b1
Termékszám:  1297-6292
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05