Oldal frissítése

Sony Bluetooth sztereó fülhallgató fehér SBH70

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony Bluetooth sztereó fülhallgató fehér SBH70

Moderní doba se nese ve znamení neustálé komunikace, a pokud potřebujete často přijímat hovory a nechce se vám zrovna vstávat z postele pro váš mobilní telefon, jistě vám přijde vhod tato bezdrátová souprava SBH70.Egyesíti a tökéletes hangzást kedvenc multimédia, valamint a kommunikáció elősegítése azzal a képességgel, hogy könnyen vezérelhetik az okostelefonon, így akár bárhol, azonnal tudni, aki hív téged.

legfontosabb jellemzői

  • Fogadhatunk hívásokat és hallgasson zenét bárhol
  • Ultrakönnyű vízálló test megfelelő IP57
  • Kompatibilis minden Bluetooth eszközök
  • Egyszerű párosítás keresztül NFC One Touch
  • Ergonomikus fejhallgató hosszú hallgatás

Megnövelt kompatibilitás különböző célokra

SBH70 vezeték nélküli fejhallgató, azonban nem csak a kompatibilis mobiltelefon, de bármilyen eszköz kommunikál a Bluetooth szabvány. Például, ha szüksége van egy kit kapcsolódni a laptop, vagy tabletta, akkor minden nehézség nélkül. NFC One Touch lesz elég egyszerűen nyomjon meg egy gombot. Köszönöm nagyon alacsony súly és szintű tervezés karcsú kialakítás is lesz öröm viselni egész nap - és hála az ergonomikus, fülbe helyezhető fejhallgató róla, vagy nem tudom - akár dolgozik teljes telepítés, vagy a hang a kedvenc zenei rendezze a természetbe.

Megtámadhatatlan tisztasága hangod

Ezzel a készlettel majd át a hangja mindig kristálytiszta. Korlátai miatt a bejövő zaj, visszhang és a szél széllökések is akárhol hívsz - legyen az a kényelmes fotel vagy egy esti sétát. A fokozott vízállóság, továbbá a telefont, vagy hallgat zenét, akkor képes lesz arra, hogy élvezze akkor is, ha a célállomás esőzések. Limit végül nem is az akkumulátor kapacitása - készülék készenléti állapotban tart, akár 650 órás, ahol beszélhet akár 8,5 óra egy feltöltéssel.

Kód:  SOM3155a2
Termékszám:  1293-0196
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10