Oldal frissítése

Sony Bluetooth Stereo Headset SBH70 Lime

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony Bluetooth Stereo Headset SBH70 Lime

A modern idő a folyamatos kommunikáció jele, és ha gyakran kell hívásokat fogadnia és nem akar felkelni az ágyból mobiltelefonjáért, biztosan jól jön a vezeték nélküli SBH70 készlet. Ötvözi kedvenc multimédiájának tökéletes hangzását, együtt a kommunikáció megkönnyítésével, köszönhetően a lehetőségnek, hogy távolról irányíthatja az okostelefont, bárhol is lesz, azonnal tudni fogja, ki hívja Önt.

Legfontosabb jellemzői

  • Fogadjon hívásokat és hallgasson zenét bárhol
  • Ultrakönnyű vízálló test az IP57 szabályoknak megfelel
  • Kompatibilis minden eszközzel Bluetooth technológiával felszerelve
  • Egyszerű párosítás NFC One Touch technológia segítségével
  • Ergonomikus fejhallgató a hosszú hallgatás érdekében

Megnövelt kompatibilitás különböző célokra

A vezeték nélküli SBH70 fejhallgató azonban nem csak mobiltelefonjával kompatibilis, de bármilyen eszközzel Bluetooth technológiával felszerelve. Például, ha a fejhallgatót csatlakoztatni kell laptophoz vagy tablethez, akkor minden nehézség nélkül lehetséges. NFC One Touch technológiával ehhez elég lesz egy gombnyomás. Köszönhetően nagyon alacsony tömegének és elegáns dizájnjának öröm lesz egész nap viselni - az ergonomikus füldugóknak köszönhetően pedig nem is fog róla tudni - függetlenül attól, hogy teljes munkaidőben dolgozik, vagy kedvenc zenéjét hallgatja természetben.

Rendíthetetlen tiszta hang

Ezzel a készlettel  hangja mindig kristálytiszta lesz. A bejövő zaj, visszhang és széllökések korlátozásával egyértelmű lesz, hogy éppen honnan hív - fotele kényelméből vagy esti sétából. Fokozott vízállósággal a telefonálást, vagy zenehallgatást természetben is élvezheti, még akkor is, ha tartózkodási helyén éppen esik. Az akkumulátor kapacitása sem fogja korlátozni - takarékossági állapotban akár 650 órát is kibír, miközben akár 8,5 órán keresztül beszélhet egy feltöltéssel.

 
Kód:  SOM3155a4
Termékszám:  1293-9541
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20