Oldal frissítése

Sony Bluetooth Headset MBH20 fekete

4,3 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony Bluetooth Headset MBH20 fekete

Ezzel a headsettel vezeték nélküli kapcsolatot létesíthetsz a telefonoddal, ha az a zsebedben, töltőn vagy a tartójában van. Tartsd a füleden mindig, hogy bármikor készen állj a hívás fogadására - csak meg kell nyomni a válasz gombot, és már beszélhettek is. Hallgathatsz segítségével különböző médiát, például internetes rádiót, zenét, vagy a navigáció utasításait. A Multipoint technológia lehetővé teszi, hogy akár két telefonnal párosítsd.
Az MBH20 Bluetooth headsettet úgy tervezték, hogy hosszú ideig kényelmes legyen anélkül, hogy zavarna téged. Annyira könnyű, hogy meg is feledkezel róla. Az MBH20 headsettel a lenyűgöző akkumulátorának köszönhetően addig beszélsz, ameddig csak akarsz. Az alap beállításokkal akár 7 óra folyamatos beszélgetést biztosít.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  RO992d2b
Termékszám:  1287-3913
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10