Oldal frissítése

Sony Bluetooth Handsfree MBH20 White

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony Bluetooth Handsfree MBH20 White

A Handsfree az Ön vezeték nélküli összeköttetése a telefonjával, amely a zsebében vagy a tokjában lapu, vagy épp töltődik. Tartsa a fülhallgatót fülében, amely így mindig készen áll a telefonálásra – elegendő megnyomni a kapcsolót a hívásfogadáshoz. Ugyanakkor használhatja médialejátszókhoz, például a webes rádióhoz, továbbá a zene, illetve navigációs utasítások hallgatására. A Multipoint technológia segítségével a fülhallgató akár két telefonkészülékkel is párosítható egyidejűleg.

Az MBH20 Bluetooth Headsetet úgy tervezték, hogy hosszantartó használat esetén is kényelmesen illeszkedjen a fülbe anélkül, hogy zavaró lenne. Annyira könnyű, hogy szinte megfeledkezik majd róla. Az MBH20 impozáns elemekkel rendelkezik, olyan hosszan beszélgethet, ahogy csak szeretne. Standard beállítások mellett akár 7 óra beszélgetési időt is lehetővé tesz.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  RO992d2b1
Termékszám:  1287-3912
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20