Oldal frissítése

Sony BDP-S3700B

4,1 14 értékelés
41 990 Ft

Sony BDP-S3700B

Ez a minimalista kiegészítő megtalálja majd a helyét a nappali szobában, ahol a Full HD szórakozás a leginkább érvényesül. Főbb előnyei a kizárólagos Triluminos technológiának köszönhető hihetetlen színreprodukciós rendszer, a HD térhatást idéző hangzás, azaz a hangkodekek széles körű támogatottsága és számos, intelligens funkciók, mint például a bónusz. Nézze meg a legújabb filmeket a Blu-ray-en, és ismerje meg a mély és tiszta képvilágot. Még a régebbi DVD lemezek lejátszása esetén sincs ok aggodalomra. A lejátszó ugyanis felkonvertálja a DVD lemezt közel a HD felbontás minősgéhez, így még a régebbi kedvenc filmeket is elképesztő szintű részletességgel tekintheti meg.

Legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes színek (Triluminos)
  • DVD filmek minőségének javítása HD közeli minőségre
  • Kodek támogatás a térhatású HD hangzásért (DTS-HD, True HD)
  • Új felhasználóbarát felület
  • Lejátszó szabályozás és további információk megjelenítésének kiválasztása a mob.alkalmazások oldalnézetben
  • DLNA streaming otthoni hálózaton + Youtube és egyéb alkalmazások
  • Smartphone képernyő tükrözése a TV képernyőre
  • Erőteljes WiFi MIMO nagy átviteli sebességért

Gyönyörködjön a képvilágban

A televízióval együttműködve a lejátszó Triluminos technológiával képes megidézni a valós képet, ahol még az egészen finom színeket is optimálizálja a rendszer. A Triluminos technológiai szelektíven feltérképezi a színeket a palettáról, ezáltal szélesebb látható színskálát biztosít. Az általában nehezen ábrázolható árnyalatok, mint az élénk piros, tengerkék és smaragdzöld színeket a készülék teljesen hűen ábrázolja, így a tájak és a vízet ábrázoló jelenetek sokkal élethűbbek.

Vezeték nélküli megbízhatóság 

Alejátszó rendelkezik egy WiFi MIMO modullal a jelerősség maximális beállítására, így nem jelentkezik csökkenés a sebességben. Az Ön számára ez nagy felbontású zökkenőmentes DNLA videó streamelést és gyorsabb böngészést jelent. Az intelligens multi-antenna kialakítás biztosítja a stabilabb jeladást, mint az a hagyományos Wi-Fi-vel lehetséges.

Továbbítja az élő képet

A WiFi a Miracast-on keresztül lehetővé teszi a képernyő tükrözést is, amely vezeték nélkül tükrözi a mobil eszközök képernyőjét a TV képernyőjére. Szórakozzon a családdal és a barátokkal a közös videózás, internetböngészés során ha például érdekes túrázó helyek után kutatnak. Élvezze a kapcsolatot a Miracast-al, amely az összes telefonhoz kompatibilis.

Műszaki adatok:

Csatlakozók:
HDMI kimenet (1 hátul)
Koax audió kimenet (1 hátul)
USB bemenet (1 elöl)
Ethernet kapcsolat (1 hátul)

Méretek (Sz x Ma x Mé):
230 × 39 × 194 mm

Súly:
0,8 kg

 

Paraméterek

Típus

Lejátszó típusa Asztali

Csatlakozás és lejátszás

Támogatott média Blu-ray, DVD
Interfész DLNA, Ethernet, HDMI, Koaxális audió kimenet, WiFi
Videó formátumok AVI, JPEG, MKV, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4, XviD
Audió formátumok AAC, Dolby Digital, DTS, MP3, WMA

Méret & súly

Szélesség 230 mm
Magasság 39 mm
Mélység 194 mm
Tömeg 0,8 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  GS500s1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  BDPS3700B.EC1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15