Oldal frissítése

Sony Alpha ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6

4,5 20 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
325 990 Ft

Sony Alpha ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6

Ajánlott ehhez a modellhez

A Sony ZV-E10 kompakt fényképezőgépet különösen a vloggerek és tartalomkészítők fogják értékelni

Ha szenvedélyes vagy akár profi tartalomkészítő vagy, akkor tudod, hogy a tartalom és annak minősége rendkívül fontos. A kompakt Sony ZV-E10 4K fényképezőgép ideális eszköz nemcsak fényképek, hanem elsősorban vlogok és videók készítéséhez, például a közösségi hálózatok számára. A beépített, minden irányban működő mikrofon megbízhatóan veszi fel a hangodat még tömegben is, a több mint 60 objektívvel való széles körű kompatibilitás pedig megnyitja az utat a kreatív munka előtt. A vloggerkamera a 4K-hoz szükséges adatok 2,4-szeresét rögzíti, majd tömöríti azokat. A nagyméretű érzékelő rengeteg fényt rögzít, így még a gyenge megvilágítású jelenetek is remekül fognak mutatni. A Sony ZV-E10 minőségi akkumulátorral rendelkezik, így még kültéri felvételek készítésekor is képes lépést tartani veled. Szükség esetén kiveheted a powerbankot, és feltöltheted az akkumulátort. A Sony digitális fényképezőgépét a közösségi médiában történő élő közvetítésekre is használhatod.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony ZV-E10 4K fényképezőgép legfontosabb jellemzői

A Sony ZV-E10 kiváló minőségű fényképeket és videókat készít 4K felbontásban

APS-C típusú Exmor CMOSérzékelő (23,5 x 15,6 mm)

Az (effektív) képpontok száma körülbelül 24,2 megapixel

A YouTube kamera elegáns és kompakt fekete kialakítással büszkélkedhet

A nagyméretű lencse sokkal több fényt fogad be, így gyenge fényviszonyok mellett is jó felvételeket készíthetsz

A Sony ZV-E10 ideális élő streameléshez

A Sony ZV-E10 fényképezőgép akkumulátorának kapacitása 125 perc folyamatos felvétel vagy 440 fénykép készítéséhez elegendő

A kompakt fényképezőgépet powerbankon keresztül (USB-C), vagy közvetlenül a hálózati aljzatban lévő adapteren keresztül is feltöltheted

Autófókusz funkció (arc/szem-rögzítés), amellyel az LCD kijelzőn bárhová kattintva más pontra fókuszálhatsz

Az elmosódott háttér funkcióval a fő téma kiemelkedik

A vlogkamera több mint 60 objektívvel kompatibilis

Fotók és videók szerkesztése közvetlenül a készüléken

A Sony ZV-E10 beépített mindenirányú mikrofonnal rendelkezik a kiváló minőségű hangrögzítéshez

A fényképezőgép számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyet különösen a vloggerek fognak értékelni

Egészítsd ki a Sony ZV-E10-et objektívval


Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Sony 16-50mm f/3.5-5.6 objektív

A ZV-E10 vlogkamera egy kiváló minőségű Sony 16-50mm f/3.5-5.6 objektívet tartalmaz. Nagyfokú sokoldalúság és akár 11×-es optikai zoom jellemzi. A gyújtótávolság 16-50 mm között változik. A SteadyShot optikai stabilizátor jelenléte szintén nagyszerű. A felvételek készítésekor értékelni fogjod a sima és csendes autofókuszt is. Kiváló minőségű alumínium vázának köszönhetően ideális objektív utazáshoz. A blende kör alakú, 7 lamellával rendelkezik, amely gyönyörű elmosódási effektusokat tesz lehetővé. Kézi fókuszálás nem forgó gyűrűvel is elérhető.

A Sony ZV-E10 fényképezőgép jellemzői

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Vlogkamera széles látószögű objektívvel

Készíts széles és dinamikus felvételeket nagy látószögű objektívvel! A Sony ZV-E10 vloggerkamerával nemcsak te fogsz kitűnni a felvételeken, hanem a helyszín is, ahol a felvételt készíted.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony ZV-E10 4K fényképezőgép elmosódott hátteret hoz létre

Ha fix gyújtótávolságú objektívet csatlakoztatsz a Sony ZV-E10 fényképezőgéphez, akkor például elmosódott hátterű vlogot is készíthetsz. Ez az, amely kiemeli a vlogodat. Ez a funkció például rosszul megvilágított környezetben használható.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Közeli képek készítése a témáról

Helyezd a Sony ZV-E10 YouTube fényképezőgépre a makroobjektívet, és készíts nagyon részletes felvételeket a témáról! Ezzel a legapróbb részleteket is feltárhatod.


Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony ZV-E10 még a távoli témákat is rögzíti

A teleobjektívvel még a nagyon távoli tárgyakról is könnyedén készíthetsz felvételeket. A zoomolással azonnal dinamizmust és mélységet adhatsz a történetednek vlogolás közben.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Széles körű kompatibilitás más objektívekkel

A Sony ZV-E10 kompakt YouTube fényképezőgép több mint 60 objektívvel kompatibilis. Ez az, ami teljesen új dimenziót és nagyszerű minőséget ad a fotóidnak, videóidnak és a vlogodnak.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Élő streamelés

A Sony ZV-E10 YouTube kamerát nem csak fényképezőgépként vagy videokameraként használhatod vlogjaid felvételéhez, de arra is, hogy tartalmakat közölj vagy élőben közvetíts közönségednek.

A Sony ZV-E10 nagyszerű partner a vlogoláshoz

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony ZV-E10 minőségi videót rögzít menet közben, precíz fókuszálással

A Sony ZV-E10 kompakt fényképezőgép képstabilizáló rendszerrel rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy menet közben is felvehesd videóidat és vlogjaidat, miközben a kép stabil marad. Egy másik funkció, amelyet értékelni fogsz, az Arcprioritásos automatikus expozíció, amely gondoskodik az arc automatikus megvilágításáról. A Sony ZV-E10 fényképezőgép autofókuszát nem kell beállítanod, a készülék ugyanis automatikusan követi az arcodat és a szemedet. Az újrafókuszáláshoz csak érintsd meg az LCD képernyőt, a mesterséges intelligencia pedig gondoskodik a fókuszálásról.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Praktikus markolat vlogokhoz és videókhoz nem csak a YouTube-on

A Sony ZV-E10 fényképezőgép fókuszálási sebességét fokozatmentesen állíthatod be az igényeidnek megfelelően. A vlogkamera összesen 7 különböző sebességet kínál, a gyors átmenettől a lassúig. Minden vlogger értékelni fogja az opcionális GP-VPT2BT9 markolatot, amely megkönnyíti a szelfik vagy a különböző szögekből történő felvételek készítését. Egy másik előnye a markolaton található kezelőegység, így nem kell keresgélned a gombokat a Sony ZV-E10 fényképezőgépen. A felvétel indítása és leállítása, a zoom beállítása vagy az effektusok váltása az ujjbegyeiddel lehetséges.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A vloggerek élvezhetik a tiszta hangfelvételt

A kompakt fényképezőgép beépített, három betéttel ellátott, minden irányba ható mikrofonnal rendelkezik. Ez a Sony ZV-E10 YouTube kamera előtt történő hangfelvételre optimalizált hangrögzítő eszköz, amely abszolút pontossággal rögzíti a hangodat. A vlog alatt és a tömegben is hallható lesz a hangod. A Sony ZV-E10 kompakt fényképezőgép szélvédelemmel van ellátva, amelyet leginkább a szabadban történő felvételkor lesz hasznos. További előnye, hogy a kamera a Multi Interface aljzaton keresztül párosítható bármelyik Sony mikrofonnal, amely támogatja a digitális hanginterfészt.

A Sony ZV-E10 4K fényképezőgép minőségi felvételeket készít a nagyméretű érzékelő segítségével

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Bokeh hatás

Készíts népszerű, elmosódott háttérű felvételeket, és adj mélységet a fotóknak és videóknak a Sony ZV-E10 fényképezőgéppel! Ezáltal a fényképek és videók fő témája kiemelkedik.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony ZV-E10 4K videókat készít

A Sony ZV-E10 YouTube kamerával a vlogok kiváló minőségűek és részletgazdagok lesznek, valamint teljes színekben pompáznak. A MOVIE gomb egyetlen megnyomásával a kamera érzékelője a 4K felbontáshoz szükséges adatok 2,4-szeresét rögzíti. Ezeket az adatokat ezután tömöríti a végleges felvételbe.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Nagyszerű felvételek még gyenge fényviszonyok között is

Még a gyenge fényviszonyok sem akadályozhatnak meg a fotózásban! A Sony ZV-E10 kompakt fényképezőgép részletgazdag képeket készít, minimális zajjal. Ezt egy nagyméretű lencse használatával éri el, amely több fényt képes rögzíteni.

A Sony ZV-E1O vlogolásra készült

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Képek és videók egyszerű megosztása

Oszd meg professzionális minőségű fényképeidet és videóidat azonnal az ingyenes Imaging Edge Mobile™ alkalmazással! Az alkalmazás segítségével gyorsan küldhetsz adatokat a Sony ZV-E10 YouTube kameráról az okostelefonodra.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony ZV-E10 nagyszerű felvételeket készít portré módban

A Sony ZV-E10 vloggerkamera automatikus függőleges tájolásjelöléssel rendelkezik. Így könnyedén lejátszhatod vagy szerkesztheted a portré módban felvett videókat. Ez lehetővé teszi, hogy a Sony ZV-E10 fényképezőgéppen kifejezetten mobiltelefonokra tervezett tartalmakat hozz létre.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Videók szerkesztése az okostelefon kamerájával

Szerkessz könnyedén videókat okostelefonodon a Movie Edit segítségével! Például javíthatod és stabilizálhatod, ha beremeg a felvétel, vagy könnyen megvághatod a videókat, hogy megváltoztasd azok kompozícióját, hogy alkalmas legyen a különböző közösségi hálózatokra.

A Sony ZV-E10 kompakt 4K kamera többféle tápellátási lehetőséggel rendelkezik

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A kompakt fényképezőgép minőségi akkumulátorral rendelkezik

A Sony fényképezőgépben lévő akkumulátor akár 125 perc folyamatos videózást vagy 440 fénykép elkészítését is lehetővé teszi egyetlen feltöltéssel.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony fényképezőgép külsőleg tölthető

Épp útközben támad egy ötleted egy kreatív tartalomhoz, de aggódsz a Sony ZV-E10 fényképezőgép akkumulátorának lemerülése miatt? Ne ess kétségbe! Csak húzd ki az USB-C-s powerbankot, és töltsd fel a kompakt kamerát energiával, hogy felvehesd a vlogot.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

AC tápegység opció

Ha élő közvetítést tervezel, értékelni fogod, hogy a Sony ZV-E10 fényképezőgépet hagyományos tápegységhez is csatlakoztathatod. Így nem kell aggódnod amiatt, hogy streamelés közben lemerül az akkumulátor.

Készíts nagyszerű vlogokat a Sony ZV-E10 vlogkamerával

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Speciális effektek hozzáadása a felvételekhez a kamerán belül

Ha épp most fejezted be a videók forgatását, és azon gondolkodsz, hogyan tehetnéd még jobbá, nem kell megvárnod, amíg hazaérsz! Jelöld ki vagy változtasd meg a színeket, és hozz létre lenyűgöző művészi hatásokat közvetlenül a Sony ZV-E10 fényképezőgépen!

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A vlogkamera támogatja az S-Log3 görbét

A kompakt Sony fényképezőgép támogatja az S-Log3 görbét, hogy hatékonyan dolgozhass a színtónusokkal. Ezt akkor fogod értékelni, amikor fényképeket és videókat szerkesztesz a számítógépen, mivel sokkal szélesebb dinamikatartományt áll a rendelkezésedre.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Élvezd a 4K videót HD-ben a HLG-vel

A Sony ZV-E10 YouTube kamerával 4K HDR-ben készíthetsz videókat és vlogokat. Pontos színvisszaadásban gyönyörködhetsz utólagos beállítások nélkül is.

Paraméterek

Típus és funkció

Típus Tükör nélküli
Tulajdonságok Állványmenet, Cserélhető lencsék, Vakupapucs, Strapabíró, Videóra alkalmas
Képstabilizálás Elektronikus
Bajonett Sony E

Érzékelő

Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő mérete APS-C
Min. záridő 1/4 000 s
Maximum ISO 32 000
Sorozatfelvétel maximális sebessége 11 fps

Videó

Maximális videófelbontás 4K
Videó felbontása UHD 4K 16:9 (3840 × 2160), Full HD 16:9 (1920 × 1080)
Speciális funkciók Log, HLG, Zebra élőkép
Video kodek H.264/MPEG-4 AVC

Objektív

Optikai stabilizátor Igen
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 24 mm
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 75 mm
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál f/3,5
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál f/5,6
Legrövidebb fókusztávolság 25 cm
Optikai zoom 3 ×
Bajonett Sony E
Objektív Sony E PZ 16–50 mm f/3,5–5,6 OSS

Objektív 2

Objektív 2. objektív nélkül

Kijelző

Kijelző mérete 3 " (7,62 cm)
Kijelző funkciók 180° -os forgatás / billentés (szelfi), Érintőképernyős, Live View
Kijelző felbontása 0,92 Mpx

Méret & súly

Szélesség 11,52 cm
Magasság 6,42 cm
Mélység 4,48 cm
Tömeg 343 g

Memória és mentés

Támogatott formátumok RAW , JPEG
Memóriakártya típusa SD, SDHC, SDXC

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése NP-FW50
Tápellátás típusa Akkumulátor

Szín

Szín Fekete

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek USB-C, Wi-Fi, Bluetooth
Audio/Video micro HDMI, Jack 3,5 mm

Csomag tartalma

Csomag tartalma Akkumulátor, Szíj/pánt, Használati útmutató, USB kábel, Töltőkábel/adapter, Objektív
Objektívek száma 1
Kód:  OS062a1
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  ZVE10LBDI.EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10